2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 47008 بازدید | 1834 پست

سلام دوستای خوبم

🔴من سینی فر اضافه و کتاب آشپزی ندارم.

🔴چهار تا بانکه سرویس اورانوس دارم که مال حبوباته. بقیه حبوبات رو توی شیشه نوشابه میریزم ولی قصد دارم برای همشون بانکه تهیه کنم. شش تا قوطی شیر خشک رو رنگ کردم و برای سبزی خشک ها استفاده میکنم. داخل یخچال شش تا بانکه طلقی دارم برای آرد و رب نشاسته ذرت و... البته توی یخچال هم چند قوطی شیر خشک برای آلوچه و سنجد و برگه زردآلو و خشکبار بود که به مرور همه حذف شدن و دوتا مونده. چند تا بانکه طلقی دارم که مال عسل و ترشی و ... بودن الان توشون پودر کاکائو و ذرت و... میریزم دوست دارم اینارو هم بذارم خروجی و به جاشون بانکه ست بخرم. برای ادویه از این جا ادویه کشویی ها دارم. چهارتا هم مال سرویس جا ادویه ایمه که توش دارچین و زنجبیل و سماق و گلپر ریختم. دو تا پاسماوری برای چای و نمک دارم. (پاسماوری قبلیم خیییلی مدلش شلوغ بود که فعلا جمع کردم تو کارتنه چند تا آیتمش هم شکسته. یه شیشه سس مایونز هم هست که توش اسفند میریزم.یه شیشه عسل هم هست که درش طلاییه بعضی وقتا خیار زیاد داشته باشیم توش خیارشور میذارم.

نهال🌱

من امروز با علائم‌سرماخوردگی بیدار شدم رفتم دکتر گفت علائمی که نداری حالا شاید اولش یا خفیف

خلاصه گفتم مهمون دارم سرم وامپول وشریت اویشن قرص سرما خوردگی داد دکتر گفت تا حمعه خوب نیشی یا حداقل داروها ضعیف اش می کنه

به نظرتون تا جمعه خوب میشم

کلا برنامه ریزی کرده بودم

البته اللن دارم کارام می کتم فقط سردردم دارم یه کم مخدوده صورتم گیج طوریه

شادی صدام کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما که تا مجرد بودیم مادرم و خانواده مخالف یلدا و جشنش بودنخانواده همسرمم با اینکه غریبه ایم و از یه ...

منم سفره هفت سین و یلدا و این داستانا ندارم و راستش خوشمم نمیاد . ولی خانواده هامون اهل دعوت هستن. فقط ما نمیریم چون مناسبتا دوس دارم خونه خودم باشم . همسرمم از صدا و شلوغی بیزاره . تا حدی که مهمونی هم میریم صدای غذا خوردن از دهن کسی بیاد سردرد میگیره . ولی خب یلدا رو کیک و کوکی و تخمه پفیلا با ی شام فست فود و ی فیلم ترسناک 😎 خوش میگذرونیم .. اصلا لامصب من مناسبتا بدتر مینیمال تر میشم جمع شلوغ روانیم میکنه 

من امروز با علائم‌سرماخوردگی بیدار شدم رفتم دکتر گفت علائمی که نداری حالا شاید اولش یا خفیفخلاصه گفت ...

سرپا میشی کوتا جمعه . هر۸ ساعت ی شربت غلیظ ابلیموی تازه و عسل با نمک دریا و اب جوش بخور . تمام . عالیه این کار . 

ولی هایدی جان یه چیزی دلی بگم:یلدا برای من یه سینی گرد که توش دوتا دونه انار وکمی کدو یا خرمالو وکاه ...

به به😍😍

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
ما میریم خونه مادرهمسرم هرکسی یه چیزی درست میکنه و میبره (ژله و کیک و پفیلا و...) همونجا هم خودمون ش ...

خوش بگذره این روش خیلی عالی بود 😍👏🏻

منم سفره هفت سین و یلدا و این داستانا ندارم و راستش خوشمم نمیاد . ولی خانواده هامون اهل دعوت هستن. ف ...

😂🤌🥲

جدیدا که دورم از همه و تنهاییم

دلم بر شلوغی تنگه 

حالا این ۵ساعتم نهایتا شلوغ باشه بدم نمیاد

ولی کلا مام اهل این جور چیزا نیستیم

مثبت اندیش😇

خب خانوما من گل و بلبل ندارم . و بانکه هم به تعداد کم هستن . که تا عید جمعشون میکنم .برای خونه تکونی ...

الان چنتا هستی جان کابینت داری ؟

میخوای همه چیزو داخل دوتا کابینت جا بدی؟

😲

مثبت اندیش😇

من گل های خواستگاری و عروسیم رو یک هفته بعدش انداختم رفت( خدا رو شکر اون موقع با این تاپیک آشنا بودم و گرنه دلم نمی اومد)

گل تو گلدان هم اصلا ندارم. حوصله و وقت رسیدگیشو ندارم. با خودم میگم اون وقتی که میخوام به گلها رسیدگی کنم رو برای خودم اختصاص میدم.  

فقط تو مناسبتها یک شاخه گل همسرم میخره که اونم معمولا بعد از ده روز تبدیل به خروجی میشه.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

در مورد گلدون من قبلا خییییلی گلدون داشتم شاید بالای سی تا بودن که به مرور همه ی پلاستیکی هارو رد کردم.

الان شش تا گلدون توی راهرو دارم، سه تا گلدون پتوس و سه تا کاکتوس کوچیک هم توی خونه دارم. چند تا گلدون سرامیکی خالی هم هست که چون دوستشون دارم نمیذارم خروجی.

گل مصنوعی ندارم‌. گلدون خاستگاریمون هم میخوام بذارم خروجی ولی دلم نمیاد بذارم کنار سطل زباله☹️

نهال🌱

من امروز با علائم‌سرماخوردگی بیدار شدم رفتم دکتر گفت علائمی که نداری حالا شاید اولش یا خفیفخلاصه گفت ...

انشالله خوب میشی ولی این کار خطرناکه میگن باید اون دوره بیماری طی بشه بعد شروع به دارو خوردن کنید 

حالا اشکال نداره یباره

اگه دیدی علائمت بهتر نشد عنبر نسا دود کنی هم خوبه 

ما میریم خونه مادرهمسرم هرکسی یه چیزی درست میکنه و میبره (ژله و کیک و پفیلا و...) همونجا هم خودمون ش ...

برنامه ی ما هم احتمالا همینه😊

شایدم خونه بمونیم و سه تایی جشن بگیریم✨️

در هر صورت امیدوارم به همه خوش بگذره♥️

نهال🌱