2777
2789
عنوان

مذهبیا میاید

171 بازدید | 38 پست

شنیدن میگن خطوات شیطان یعنی آدم قدم به قدم ب شیطان نزدیک میشه و...

چطوری دوری کنم 

اطرافیانم ادمای مذهبی نیستن و کسی نیست نصیحتم کنه و... ولی حس میکنم این روح پاره پاره ام با خدا تسکین میشه ولی اعمالم یه چیز دیگس و خیلی اوضاع کارهام داغونه میترسم کم کم همین حس عذاب وجدان هم از دست بدم گرچه تا الآنم خیلی کمتر شده کمکم میکنید 

از طرفی دارم ب هیچی هم مغرور میشم 😭😭😭

زیارت عاشورا بخون 

خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنید یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرآن با معنی بخون و به معانی اش فکر کن 

از سوره واقعه شروع کن

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

اولش باید آدمایی ک حس میکنی هم فرکانس و هم مسیر باهات نیستن رو حذف کنی چون تاثیر میزاره روی تو بطور ناخودآگاه.  

بعدشم نزدیکی با خدا . باور کن انقد کار سختی نیست خدا توبه پذیره اگ حس میکنی توبه کن برگرد در رحمتش به روی همه بازه مخصوصا توبه کننده ها. 

قرآن با معنی بخون و به معانی اش فکر کن از سوره واقعه شروع کن

میدونی میخونم همین دیروز خوندم ولی اون تاثیر رو نداره انگار ایمانمو از دست دادم 

نمیدونم متوجه میشید یا نه

میخونم ولی حالم از خودم بهم میخوره هر روز به یه حالم به روز نماز و قرآنیه روزم .....

مهم نیست مهم اینه که این ارتباطتت باخدارو قط نکنی تو برترین خلقت خدایی  ب خودت افتخارکن ن اینکه ازخودت بدت بیاد خدا میگه صدباراگر توبه شکستی بازآی

خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنید یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

قلبتو با یاد خدا تسکین بده . اگر همه دنیا خطا رفتن تو حقو بشناس همونو انجام بده دیگران باهات درمیفتن بهت فشار میاد هردفعه اینجوری شد با خدا خلوت کن بگو خدایا بخاطر اینکه میخوام در مسیر تو باشم دارم این فشارها رو تحمل میکنم خودت دستمو بکیر خودت کمکم کن خودت هوامو داشته باش نزار دیگران منو از مسیرت دورکنن آنی و کمتر از آنی منو به خودم وانگزار که تنهایی نمیتونم از پس بربیام منو در آغوش خودت بگیر و حمایتم کن و پشتمو‌داشته باش بخاطر خدا دورچیزای بدو خط بکشی فشار بقیه رو تحمل کنی بعد ببین خدا به کجا تورو میرسونه

اولش باید آدمایی ک حس میکنی هم فرکانس و هم مسیر باهات نیستن رو حذف کنی چون تاثیر میزاره روی تو بطور ...

تقریبا میتونم بگم نزدیک ترینام

مگ میشه ادم خواهر برادرشو حذف کنه 

اره میدونم خدا توبه پذیر ولی من انگار ایمانمو از دست دادم