2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 85823 بازدید | 3090 پست

برای اینکه از قافله اینجا عقب نمونم، دیروز یک کشو کابینت مرتب کردم. این کار سریع انجام دادم. 

مثلا میگم تا آب جوش بیاد من اینجا یک پاکسازی میکنم.🤣این کابینت واسه کاردستی بچه ها از خنزر پنزرهای آشپزخونه هست.مثلا قوطی های اضافه، رول پلاستیک فریزر و ... بعضی وقتا بچه ها باهاشون یک چیزایی درست میکنند.

کاش عکس قبل و بعد میگرفتم.😂

سریع اضافه ها ریختم بیرون. سبک شد....

بچه ها دلم میخواد اینجا فعالیت کنم دوباره...

خداقوت چ ساعتی بیدارشدی؟

۵ونیمه بیدارم

دارو خوردم

دیدم فول انرژیم

همسرمم بخاطرم پاشد 

اون به کارهاش رسیدو منم به کارهام😄

اصلا نمیتونم بگم فلان کار بکن خیلی وسواس بخرج میده 

مثبت اندیش😇

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای اینکه از قافله اینجا عقب نمونم، دیروز یک کشو کابینت مرتب کردم. این کار سریع انجام دادم. مثلا می ...

ای جان

اینجوری منم انجام میدم 

نمیمونم آب بجوش بیاد منتظر

همه کارامو باهم انجام میدم

خواهرمم که پیشش میرم شاخ در میاره

اون مثلا غذا درست میکنه همش پا گازه 

اصلا نمیتونه کارا رو باهم بکنه

مثبت اندیش😇

خانما یه سوال دارم یکی از آشناها همش فکر می‌کنه من بی سلیقه در صورتی که خونش عین سمساریه هرکس هرچی رو نمی‌خواد میگیره ازش . همش میگه واسه خونت دکوری بخر .لوازم چوبی آشپزخونه فلانی پانزده میلیون داده خریده تو هم بخر . میگم من از شلوغی خوشم نمیاد . یا دکوری بخر واسه پذیراییت. اصلا دوست ندارم میترسم بخرم دلمو بزنه .به نظرتون درست میگه 

خونم خیلی مرتب وتمیزه

من الان یه چیزی رو فهمیدم من سالهاست مینی مالیستم ولی اسمش رو نمیدونستم😄من مامان دوتا دختر و یه توراهی پسرم خرید هیجانی اصلا ندارم لوازم دخترا رو هرماه اضافی ها رو میزارم خروجی لباس های بدون استفاده و رنگ رفته رو دستمال استفاده میکردم و نمیدونستم این هفته تمام گلدون و زیرگلدونی هام رو تعویض و یک رنگ کردم فقط یه چندین تشک دارم که هیچ وقت استفاده نکردم نمیدونم باید چیکارشون کنم

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

میدونی ریخت و پاش زیاد اذیتم نمیکنه چون سریع مرتب میشه،متاسفانه کثیف کاریاشونم زیادهفرشامو باید ببین ...

یه پارچه پهن کن واسه خوراکی خودتم پیششون بشین بعدش سریع دستاشونو بشور

درمورد چایساز منم پنج شش ساله دارم و واقعا راضیم و عصای دستمه 

از تصفیه اب میریزم داخلش و رسوب نمیبنده اگرم چندسالی کمی ببنده سرکه میریزم داخلش چنددقه روشمش میکنم و اندک رسوبی ام گرفته میره ☺️

خیییلی خوبه 

بارها شده بدنه و کف اش هم خیس بوده روشن کردم کاری نشده

حتی یکبار مامانم کامل شستش بعد حواسش نبود روشن کرد بازم طوری نشد

❌لایک❌

دوستان عزیز بیاید درکنار مباحث دیگه درمورد خرید کمتر مخصوصا خرید کمتر لباس یا ...بیشتر حرف بزنیم... که هم پس اندازمون بیشتر شه هم کمک به محیط زیست شه...

مثلا اینکه هرروز چالش یه بخشی داشته باشیم و درموردش حرف بزنیم مثلا امروز چالش روسری بزاریم و بگیم چندتا روسری شال مقنعه داریم...گزارش بدیم..فردا یه ایتم دیگه...و...

اگه موافقید 🌿🌻

❌لایک❌
خانما یه سوال دارم یکی از آشناها همش فکر می‌کنه من بی سلیقه در صورتی که خونش عین سمساریه هرکس هرچی ر ...

به هیچ عنوان حرفشو گوش نده

منم اوایل ازدواج کلی دکوری ریز و درشت خریدم

اما همه رو  رد کردم

دلمو که زد هیچ

از شلوغیشون بدم میامد

الان ان یکاد دارم و یه چنتا دکوری شیک و منیمال

همونا رو گردگیری کنی شاهکاره چه برسه کلی وسایل دیگه رو 

گوش نده 

اون فک میکنه خسیسی بزار فک کنه 

مثبت اندیش😇

دوستان عزیز بیاید درکنار مباحث دیگه درمورد خرید کمتر مخصوصا خرید کمتر لباس یا ...بیشتر حرف بزنیم... ...

من کلاسالی دوتا شال میخرم کافیه تا اخر سال

روسری و مقنعه سر نمیکنم

همون دوتا کافین برام😉

مثبت اندیش😇

دوستان عزیز بیاید درکنار مباحث دیگه درمورد خرید کمتر مخصوصا خرید کمتر لباس یا ...بیشتر حرف بزنیم... ...

من شیش تا شال دارم ویه کلاه که چون هوا سرده استفاده میکنم باقیشو ریختم دور استفادم نمیشد

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏