2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 85886 بازدید | 3093 پست

من خیلی لباس خروجی داشتم تواین دوسال 

هنوز یکسری دیگه هست ولی زمان میدم فکرمیکنم هرکدوم ونخواستم ردمیکنم ولی نسبتا سبک شدم دیگه خردادکه اسباب کشی دارم هرچیونخواستم میره خروجی 

هنوز جورنشده برم سراغ کابینت ها که اساسی شروع کنم باز به تمیزکردن وخروجی دادن حیف که انبار نداریم اگربودازالان اضافات وجعبه میکردم ومیفرستادم انباربرا خرداد

سلام

این روزا خروجی خاصی ندارم

ولی با این که خونه ام وسیله زیاد نداره همه اش بهم ریخته است به خاطر بچه هام،دختر کوچیکم همیشه باید پتو و بالشتش جلو تی وی باشه، مداد رنگی و دفتراشم دور و برش

اون دوتای دیگه هم یه مدل دیگه ریخت و پاش دارن🤦

ولی زیاد سخت نمیگیرم چون اقتضای سنشون هست.

کل بهم ریختگی خونه تو ۵ دقه مرتب میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلاماین روزا خروجی خاصی ندارمولی با این که خونه ام وسیله زیاد نداره همه اش بهم ریخته است به خاطر بچه ...

سلام 

اصلش همینه که که سخت نگیری عزیزم

مهم اینه چیز اضافی نداری

و تو ۵دقیقه اینام مرتب میشه

مهمون سرزده هم داشته باشی میدونه که

خونه ای که بچه داره این جور حرفا رو داره🥰

مثبت اندیش😇

راجب چای ساز صحبت شد، من رو جهازم چایساز داشتم و تا چند سالم استفاده میکردم،بعدش خراب شد و از کتری استفاده میکنم.

اوایل فکر میکردم بدون چایساز نتونم تحمل کنم ولی عادت کردم،

نمیدونم تعمیر میشه یا نه ولی میخوام ببرمش اگه تعمیر شد نگهش دارم،اگه نشد هم بندازم بره...

راجب پلوپز بیشتر بگید، متاسفانه رو جهازم کلی وسیله برقی داشتم یه تعدادش مثل هواپز و مایکروفر و ... رو فروختم.

یه تعدادم سالها بدون استفاده مونده مثل پلوپز، ابمرکبات گیری، جارو شارژی و...

جارو شارژیم مکشش زیاد نیس مارک ویداس بدون استفاده مونده،اوایل زیاد استفاده میکردم الان نه، جارو نپتون بیشتر و سریعتر کارمو راه میندازه😂

ولی فکرم پیش پلوپزمه، تو ۱۵ سال یکبارم ازش استفاده نکردم و نمیدونم در آینده استفاده میشه یا نه

اینم بگم هر بار یکی از وسایل جهازم رو رد کردم مامانم از خجالتم دراومد😂 ولی من کار خودمو کردم

عه الان که اینو تایپ میکردم به ذهنم رسید اصلا پلوپز رو بدم به خود مامانم😍

فیگی عزیزمنم زود رنج بودم و هستماز وقتی با افرادی که مزاحم من بودن و حالمو بدمیکردن و باعث رنجشم میش ...

نمیدونم چی بگم‌. میدونی بعضی آدم ها عضوهای اصلی خانواده میشن .نمیشه رفت و آمد قطع کرد مگر اینکه کم کرد. شوهرم هم نمیتونم حذف کنم.

همسرم شیفت هستش 

صبحانه خوردیم 

لباس بچه ها روماشین شست پهن کردم 

خروجی ها روکنارگذاشتم 

ناهارم نیمه آمادس 

دیشب اصلا خوب نخوابیدم پسرم اذیتم میکرد

بااینکه دلم میخواد استارت کابینت ها روبزنم ولی خوابم گرفته بتونم یکم بخوابم بعدباانرژی ببینم میتونم چکاراکنم

سلام اصلش همینه که که سخت نگیری عزیزممهم اینه چیز اضافی نداریو تو ۵دقیقه اینام مرتب میشهمهمون سرزده ...

میدونی ریخت و پاش زیاد اذیتم نمیکنه چون سریع مرتب میشه،

متاسفانه کثیف کاریاشونم زیاده

فرشامو باید ببینی،از تابستون میخوام بدم بشورن ولی فرصت نمیشه، چای و شربت و خوراکی و... همه چیزو ریختن رو فرش لک شده با این که رو فرشی پهن میکردم ،ولی رو فرشی رو نمیشه کل خونه پهن کرد

پرده رو بچه ها دستاشون پفکی یا کثیف بوده قایم موشک بازی میکنن پشتش قایم میشن کثیف کردن و...

تمیزکاری خونه ام خیلی عمقی و شدیده😄

راجب چای ساز صحبت شد، من رو جهازم چایساز داشتم و تا چند سالم استفاده میکردم،بعدش خراب شد و از کتری ا ...

من پلوپز روبخاطر اینکه میشه برنج کته گذاشت دوست دارم وسرعتش ولی اگرواقعا استفاده نداری بده عزیزم کی بهترازمادرت جاروتم اگرمکش ندارع که ردش کن

😉گزارش کار بدم برای دوستانیکه میخوان انرژی بگیرن

هواسرده و آدم دلش میخواد فقط زیر پتو باشه یا لم بده الکی واس خودش🤭

امروزم که جمعه اس و روز نظافت و اماده شدن همه چی برای شروع هفته جدید🤩

اتاق ها جارو شدن طی کشیده شدن و گردگیری شدن

سرویس بهداشتی هام یه دستی کشیدم تمییزن ولی عادتمه بوی تمییزی و برق بگیرن

بلاخره بعد یه هفته که تنبلیم میشد و از سردی هوا نمیرفتم تمییز کنم 

تراس و حیاطو خوب جارو کردم و یه آبی گرفتم 

برگ و خاک همه جاشون بود 

دو بارم ماشین روشن کردم از لباس و حوله بگیر تا روتختی و ....

ظرفهام شسته شدم سینکمم برق انداختم خشک کردم 

نهارمم که از دیروز داریم میخوریم

🥰روزتون پرانرژی عزیزای دل🥰

مثبت اندیش😇

میدونی ریخت و پاش زیاد اذیتم نمیکنه چون سریع مرتب میشه،متاسفانه کثیف کاریاشونم زیادهفرشامو باید ببین ...

چاره ای نیست عزیزم گزارش هواشناسی روببین اگر این هفته بارون نیست بده ببرن بشورن 

ازاونورم پرده ها روبشور 

وتمیزکاری کن من اصلا تحمل ندارم بچه ها کثیف کاری کنن ی قانون دارم رومبل هیچی نخورن گاهی پسرم میبره خوراکی تذکرمیدم فرشم شستی دیگه باید خودت مدام چشت بهشون باشه ی دستمال بزرگ که پشتش سفره باشه پهن کنی براهرغذا تا خرابکاری به حداقل برسه

میدونی ریخت و پاش زیاد اذیتم نمیکنه چون سریع مرتب میشه،متاسفانه کثیف کاریاشونم زیادهفرشامو باید ببین ...

یک لحظه خونه ات تصور کردم ، جون تازه گرفتم... کثیف کاری بچه ها قشنگه.... الان چون بچه هام بزرگ شدن اینو میگم وگرنه اون زمان خیلی روی مخم بود

یاد خاطرات بچگیمون افتادم

مخصوصا دست کثیف و پرده🤦‍♀️😁

یادمه اون زمان 

پرده خونه بعنوان حوله ام استفاده میکردیم

یادش بخیر 

الان وسواس بر داشته ما رو 

مثبت اندیش😇

من از اینکه روی در کابینت یا روی کابینتهام که مشکی هس رو اُپن مخصوصا😄اثر انگشت و دست ببینم حالم بد میشه 

تا بتونم بچه ها رو نمیزارم بیان آشپز خونه

و یا روی اُپن😅ولی در میرن از دستم

و سریع باید تمییز کنم

خوبه بچه ندارم

جدیدا بچه های اطرافیان 

خیلی رو مخن و خوبه راضیم

که ندارم

خدا میدونه به کی بده   

من اوایل خرج دکتر زیاد کردم بر بچه دار شدن

الان ۲ساله رها کردم و راضیم به رضای خدا

دکتر هام میگن سالمین

خدا نمیخواد میدونه فعلا صلاح ما نیس