2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 4750 بازدید | 174 پست
مارک های خوب میخره؟ باز عمرشون کوتاهه؟

سلام به هونامیک عزیز و تشکر مجدد 

و سلام به همه دوستان عزیز

هایدی جان من باید ازت تشکر کنم ، یه بار درباره جلاسنج نوشته بودی ، من شیر دستشویی رو یه بار حواسم نبود جرمگیر زدم خراب شده بود ، جلاسنج زدم خیییلی خیلی بهتر شد 

ممنونم عزیزم

سلامت باشی 

بنده چایساز دارم چایسازم برای جهیزیه هست و هنوز هم سالمه هر روز روشن میکنم و در مواقعی که مهمان دارم ...

پس نکته ای داره که عمر دستگاه کوتاه نشه؟ بخاطر حرف خانم دلشاد میگم که گفتن عمر چای ساز اطرافیانشون کم بوده

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ازهروسیله ای خریدم استفاده میکنم واقعا چیزی به عنوان دکورنمیزارم حوصله میکنم واستفاده میکنم وباتح ...

پتو شور ما یکم کوچیکه فکر کنم ۱۰ یا ۱۵ کیلوییه و تو ویلامون گذاشتیم 

معایبش اینکه اتومات نیست و سبد خشک کنش مناسب پتو نیست

پلوپز هم برای کسی که خونه پدریش استفاده داشتن خوبه  وگرنه ضروری نیست ،برای وقتایی که مهمون داری و میخوای تو دوتا قابلمه متوسط برنج بذاری خوبه ،برای کیک خوبه ،ماکارونی توش عالی میشه. مامانم توش کدو هم میپزه (فکر کنم هوا پز هم همین کارو کنه)

سلام به هونامیک عزیز و تشکر مجدد و سلام به همه دوستان عزیزهایدی جان من باید ازت تشکر کنم ، یه بار در ...

قربونت 😍الهی شکر❤️

پس نکته ای داره که عمر دستگاه کوتاه نشه؟ بخاطر حرف خانم دلشاد میگم که گفتن عمر چای ساز اطرافیانشون ک ...

چایساز رو باید مستقیم به پریز زد اگر فاصله با پریز زیاده سیم رابط باید کابلی باشه نه سیم معمولی

روی بدنه چایساز علامت زده 

که کمترین میزان آب و بیشترین میزان آب توی کتری چقدر باشه 

کتری چایساز وقتی شسته میشه باید کامل خشک بشه و خیس روی بدنه قرار نگیره 

شیر یا مایعات دیگه توش جوشونده نشه

اینا نکاتی هست که من میدونستم و رعایت کردم در کل وسیله ساده ای هست و نگهداری ازش سخت نیست

ققنوس
چایساز رو باید مستقیم به پریز زد اگر فاصله با پریز زیاده سیم رابط باید کابلی باشه نه سیم معمولیروی ب ...

اره دقیقا اینا رعایت شد اما برام نموندن 🤭😄

حتما منیمال میخواستن بکنن منو😉🙃

مثبت اندیش😇

۱۰ الی۱۵‌کیلو پتو دونفره میشوره ؟

نمیدونم والا ما پتو دو نفره استفاده نمیکنیم

موقع کار کردن هم ندیدمش که چقدر حجم خالی میمونه

ولی سایز های بزرگترش صدرصد جا میشه از نظر هزینه هم تفاوت زیادی با سایز های دیگه نداره الان فکر کنم ۷،۸ تومن تا ۱۰ تومن باشه بیشتر نمیشه 

فکر کنم هیدوا جون تازه خریده بود اطلاعات ایشون بیشتره

نمیدونم والا ما پتو دو نفره استفاده نمیکنیمموقع کار کردن هم ندیدمش که چقدر حجم خالی میمونهولی سایز ه ...

آفرین این قیمت که خوبه

خشک کن هم یعنی داره؟

یه مدل هایر بود قبلا مادرم داشت

پتو نمیشست

ولی لباسها رو تمییز میشست

اینجور که خشک کنش جدا بود ولی چسبیده بهم دوقلو هایر 

پتو شورام خشک کن دارن ؟

مثبت اندیش😇

آفرین این قیمت که خوبهخشک کن هم یعنی داره؟یه مدل هایر بود قبلا مادرم داشتپتو نمیشستولی لباسها رو تمی ...

اره همونجوریه  

کوچیکه برای لباسه بزرگه پتو هم میشوره فقط خشک کنشو نمیدونم چجوریه