2777
2789
عنوان

سوزش ادار داشتی بیاااااااااااا

158 بازدید | 20 پست

وای دارم می میرم چه راه حلی بلدین خیلی حس بدی دارم می میرم تا میرم دسشویی بعد ادارم سوزش شدید دارم دوس دارم جیغ بزنم توروخدا چیکارکنم خوابمو حروم کرده کلافه م😭😭😭😭

💜🧡❤💛💖🖤💓

قبلا من وقتی سوزش شدید میگرفتم یه قرصی داشتم که ادرار و نارنجی میکرد اون و مینداختم خوب میشدم چندین ساله از ترسم نگهش داشتم اتفاقا زن داداشم هم دچار همین مشکل شده بود حالش خیلی بد بود به اونم یه دونه دادم و بهتر شدم خیلی حال بدیه درکت میکنم

فط تند تند آب بخور که با فشار زیاد ادرار کنی تا عفونت خارج شه

بعد شستشو با آب و سرکه رقیق خودت رو آبکشی نهایی کن و خشک نکن بزار خودش خشک شه

یکم میسوزه چون عفونته اما کم کم خوب میشی

اگر عفونتت در حدیه که اصلا ادرار نتونی بکنی باید بری دکتر بهت آنتی بیوتیک بده

اما در هر صورت باید خیلی بیشتر از دوازده لیوان در روز آب بخوری اینطوری عفونت خارج میسه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین عزیزم ازت خواهش میکنم برو متخصص کلیه 

اگه خدایی نکرده عفونتت برسه به کلیه باید بستری شی بیمارستان و کلی عواقب بدی داره . منم اینجوری بودم اول ازمایش کشت ادرار دادم  هر قرص هم دکتر عمومی بهم میداد بی فایده بود . ازمایشمو به متخصص کلیه  نشون دادم برام آمپول سفتریاکسون داخل سرم تجویز کرد ۴ تا خدا خیرش بده عفونتم خشک شد 

اولین کار ازمایش کشت ادراره .یه دکتر عمومی برات آزمایش کشت ادرار بنویسه ادرار اول صبحت رو برو آزمایشگاه که دقیق تره چون تو مثانه مونده و نشون میده عفونتو .  بعدش آزمایشتو ببر متخصص دارو یا هرچیزی لازمه تجویز کنه . اصلا انتی بیوتیک هم سر خود نگیر 

خدا خیرت بده ممنونم داروخونه ها دارن اخه اون خانوم میگفت ممنوع شده

من تازگیاگرفتم،بعدشم موقع ادرار خودتو کشور فقط با دستمال بزار بردار خشک کن خوب خوده ادرار ضدعفونی میکنه

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔
من تازگیاگرفتم،بعدشم موقع ادرار خودتو کشور فقط با دستمال بزار بردار خشک کن خوب خوده ادرار ضدعفونی می ...

خودتو نشور

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔