2777
2789
عنوان

دوست شوهرم پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 2907 بازدید | 118 پست
دفاع نمیکنم چ دلیلی داره هم نوع همه نوع هستن انسان هستن .ایشون هم جای خواهر من خدا ان شالله همه زند ...

خانوما حس شیشم قویی دارن من شوهرم نفس بکشه میدونم چیکار کرده هییییچوقت نمیشه ب حس ششم ی خانم شک کنی و این اقام سابقه افتضاحی داره پس حس زنش راس میگه

هر قبرستونی میره انشاا.. دیگه برنگرده که شرش از سر این زن و بچه ی معصوم کم بشه

هی دنیا 

همین بچه معصوم اگ بدون پدر بزرگ بشه میدونی چیا میکشه 

چ مسایلی پیش میاد 

چطوری اینارو میگید اخه 

آقا هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر دعایی برای کسی بکنی یک فرشته میگه و لک بمثله و برتو باد مثل آن جز خوبی برای کسی نخواهیم

آها پس خودت فهمیدی چه حرف مفتی زدی 

گفتم طعم عسل وحشی بره زیر زبونت و یک سره در حال استغفار باشی گویا عسل و استغفارو دوست داری 

ولی یه چیزی رو یادت باشه واسه یه زن دردناک ترین چیز اینه که شوهرش پاشو کج بزاره و هرزگی کنه و تو دقیقا اومدی با نقطه ضعف یه زن بازی میکنی و خوشمزگی میکنی پس مطمئن باش یه روزی تو شرایطی قرار میگیری که یاد حرف چرتی که از سر بیکاری به استارتر زدی قرار میگیری

بعد یه عده میان طرفداری از آقایون اینجا میکنن 

اصلا چرا باید تو تاپیک باشی اه همش چرت و پرت میگه

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
اینا فک کنم حاملن تو سایت زنونه میگردن کارای خودشونم میپیوشونن اصن تاپیکای قبلی اسی رو ببین چقد زجر ...

اره دقیقا

ادم شاخ در میاره از این همه چرت و پرت گویی

ولم نمیکنن هی اصرار میکنن به حرفشون

احتمال یه درصدم اگه سفارش عسل داده بود خوب به من میگفت

ن عزیزم منظورش اصلا عسل نبوده من در جواب اون آقا این پست طعنه دار گزاشتم کاملا مشخصه که منظورش عسل نیست امشب تعقیبش کن همه چیز مشخص میشه بعد هم کارنامه شوهرت هم که مشخصه پس زیاد با کاراش سوپرایز نشو 

خدا هست و خدا هست و خدا هست........
هی دنیا همین بچه معصوم اگ بدون پدر بزرگ بشه میدونی چیا میکشه چ مسایلی پیش میاد چطوری اینارو میگید اخ ...

داداش وقتی شوهره معتاده نمیتونه حتی از پس خانومشم برای زندگی بر بیاد اون بچه ک دیگه هیچی ایندع اش از همین ی سالگی تباهه وجود پدر معتاد فرقی نداره

ای دردت بجونم خواهر😔قربونت بچت برم بزار مث ی شیر زن قویی باشی اینو از زندگیت حذف کن اعتیاد داره خیا ...

پدرم خونه داده تا هرزمان که بخوام زندگی کنم خداروشکر مشکل مالی ندارم بچمم هرطورشده از این وحشی میگیرم 

اره دقیقاادم شاخ در میاره از این همه چرت و پرت گوییولم نمیکنن هی اصرار میکنن به حرفشون

خیلی ناراحتم و عصبی تمام ناخونامو دراوردم انقد گریه کردم برا اسی سر درد شدم تاپیکای قبلیشو بخون خدایی 

پدرم خونه داده تا هرزمان که بخوام زندگی کنم خداروشکر مشکل مالی ندارم بچمم هرطورشده از این وحشی میگیر ...

افرین شیرزن خداهم کمکت میکنه معتاده دادگاه پدرشو درمیاره اخبار گفت معتاد مجرم حساب میشه و زندانی داره خیالت راحت حق باتوعه فقط نزار بترسونت کم نیار از نقشه هاتم ب کسی نگو

پدرم خونه داده تا هرزمان که بخوام زندگی کنم خداروشکر مشکل مالی ندارم بچمم هرطورشده از این وحشی میگیر ...

خیلی راحت بهت حضانت میدن چون این زباله لیاقت حضانت نداره فقط یه وکیل خوب پیدا کن