2777
2789
عنوان

دوست شوهرم پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 2871 بازدید | 118 پست
از مرده داره دفاع میکنه میبینه اسی چیا نوشته باز میگه پدره د اخه اگ پدره چرا سانذویچ میخوره ولی بچه ...

آره دیدم به همین خاطر عصبی شدم من معمولا اینجا به کسی فحش نمیدم اما الان خیلی ناراحت شدم🥺، خدا نسل اینجور مردا رو منقرض کنه 😔

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=362172882]اره ببین ازش ازمایشم میگیرن مثبت میشه معتاد مجرمه قانون جدیده کسی ک معتاده مجرم حساب میشه ینی جرمی ا ...[/QUOTE

همیشه وقتی بخوادآزمایش بده قرص ال دی میخوره 

[QUOTE=362172882]اره ببین ازش ازمایشم میگیرن مثبت میشه معتاد مجرمه قانون جدیده کسی ک معتاده مجرم حسا ...

کاربن و قرص ال دی باعث میشه تست منفی بشه اما همیشه کار نمیکنه احتمالش خیلی کمه ولی تو اینو بگو ک برای ازمایش اینکارو میکنه از سیر تا پیازو بگو مهرو همه چیزاتم بزار اجرا

ن خواهر لاپوشونی میکنن همو دستشون رو نشه دیگ نمیدونن ما زنا حس شیشمو خدا گذاشته وجودمون

فقط داره الکی یه چیزی میکه بابا تمام کامنتاشم یکی عین خودش فقط داره لایک میکنه برو ببین

چرا دیگه اگر کنایک یا ویسکی یا آبجو باشه رنگش میشه عسلی . اگرم منظورش مواد هست که رنگ تریاک رو گفته

کنیاک و ویسکی بیشتر رنگش شیریه تا عسلی آبجو و شامپاین و اسکاچ شاید عسلی باشه

حالا اصلا ولش کنید این حرفا رو اسی جان ان شالله که خودت و بچه ات نجات پیدا کنید و اخر و عاقبتتون خوب باشه