امیدوارم قسمت زندگیت بشه هم طعم و مزه عسل وحشی بره زیر زبونت و هم یک سره در حال استغفار باشی که وقتی زن مردم تاپیک زده و قطعا حالش خوب نیست و اومده یکم اروم بشه دیگه لودگی نکنی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منظورش هر چی که هست امشب شوهرت تعقیب کن ببین کجا میره و وضعیت چطوره و برای خودت مدرک جمع کن اگه هم دختر آوردن زنگ بزن ۱۱۰ یا خانوادش اینجوری دستت برای جدا شدن باز تره
خب حتما از شهرستان عسل میاره دیگه شبم گفته بیا پیشم چون تنهاست کسی و کاری نداره گفته با دوستام باشم ...
این اقا قبلا سابقه خیانت داشته اعتیاد داره و زن و بچه خودشو میخاد تنها بزاره بره خونه مجردی اصلا مرد متاهل چرا باید بره خونه مجردی ببین تو داری از همنوع خودت دفاع میکنی تاپیکاژ قبلیشو بخون
آقایون چقدر مزخرف میگینفکر میکنین خیلی بامزه این؟واجب نیس وقتی نظر به درد بخوری ندارین همه جا حاضر ب ...
اینا فک کنم حاملن تو سایت زنونه میگردن کارای خودشونم میپیوشونن اصن تاپیکای قبلی اسی رو ببین چقد زجر میکشه بعد این داره از عسل فروشی میگه این مردا خیلی جونورن