2777
2789
عنوان

خانما راسته مسمومیت با ماکارونی در کنارش فوت

| مشاهده متن کامل بحث + 4815 بازدید | 85 پست
بزن تو گوگل از این مرد و قیافه شون معلومه برند دار خریدند ولی نمی‌گن فعلا جایگزین کن یه غذای دیگه رو ...

خعیلی زندگی بد شده  بخدا تو بچگیا ما این چیزا نبود مریضی و مسموم کردنا نبود

چرا چرا یکی بود تو لیوان شکلات صبونه شوکوپارس قرص برنج میریختن 😭😭

تو یه کانال خبری خوندم دوتا داداش که 16 ماهه و 8 ساله هم فوت شدن 

گفتن آخری غذایی که خوردن ماکارانی بوده 

بررسی کردن دیدن مسموم نبوده 

هنوز علتش نامشخصه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو یه کانال خبری خوندم دوتا داداش که 16 ماهه و 8 ساله هم فوت شدن گفتن آخری غذایی که خوردن ماکارانی ب ...

مشکل از پخت و نگهداری ماکارونی بوده اگر ماکارونی ایرادی داشت تو کشور لااقل چندین نفر مسموم میشدند

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
باید قبلش جوشونده بشه

عهههه من که نمیدونستم چون اصن نخود فرنگی ندوست😬

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍
مشکل از پخت و نگهداری ماکارونی بوده اگر ماکارونی ایرادی داشت تو کشور لااقل چندین نفر مسموم میشدند

حتی خوب هم پخت انجام نشه بازم مسمومیت نداره ،علت چیز دیگه ای هست به نظرم.اخه ماکارانی غذای پرطرفدار بچه هاست.خیلی ها ماکارانی زیاد درست میکنن.حتی ماکارانی رو شاید تو دو سه وعده بخورن بازم مشکلی پیش نیومده.

یه دلیل دیگه ای داره به نظرم ،یه مدت هم یادمه میگفتن ذرت نخرید .

یکم عجیبه

وااای جدی؟خودتم دوس نداری؟

خودمم دیگ ازبس نخوردم ن مستاق نیستم ...پسرم اولین بچه ای هس ک میبینم دوس نداره ‌میگم شاید ب باباش رفته.شوهرم حاضره نون خالی بخوره لب ب ماکارونی نزنه .تا این حد متنفره .هرمدلی درست کنی لب نمیزنن 

خودمم دیگ ازبس نخوردم ن مستاق نیستم ...پسرم اولین بچه ای هس ک میبینم دوس نداره ‌میگم شاید ب باباش رف ...

وای چ جالب عزیزمممممممم.بخدا تازه میشنوم یه خانواده ماکارونی دوس نداشته باشن😂😂😂😂من حاضرم ماکارونی انتخاب کنم تا کوبیده و پیتزا و این چیزا.هرهفته ۳بار کمه کمش باید بخورم 😂😂😂لامصب ضرره دیگ اره؟

وای چ جالب عزیزمممممممم.بخدا تازه میشنوم یه خانواده ماکارونی دوس نداشته باشن😂😂😂😂من حاضرم ماکارون ...

ن ضررنداره ک فقط چاق کنندس میگت 

چ ضرری راحت بخور

ما هروز ناهار برنجی .شبام  غذای نونی  یا حاضری  .شوهرمن حتی فست فود مث پیتزا واینام لب نمیزنه پسرمم مث خودش شده .ازدستشون دهنم سرویسه چن بار دعوامون شده