2777
2789
عنوان

خانما راسته مسمومیت با ماکارونی در کنارش فوت

| مشاهده متن کامل بحث + 6496 بازدید | 88 پست
ماکارانیا مال ۲ ماه پیشه خریدیم نیازه به بچه ندم؟ ممکنه خطرناک باشن؟ این بچه ماکارانی نخوره خونه رو ...

نودل درست کن

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اومیدوارم اتفاق خاصی نیوفته برای کسی و این ماجرا هم تموم شه

ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید  وکسی قرار است  پنج سال بعد باشید، درکسانی است که در این مدت  با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.

والا ما کلا تو خونه‌مون این مدلیه که هر غذایی دوبار خورده میشه ظهر و شام  سالهاست همین مدلی هستیم ماکارونی هم جزوشونه من نمیدونم دیگه یهو چرا میگن مسمومه

برا ما که مشکلی نداشته🤷‍♀️ شاید به بعضیا نسازه

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

یه زن و شوهر و دختر بچه اهوازی ناهار ماکارونی خوردند مسموم شدند دختربچه میمیره

...اینقدر اینجا گفتن من از تو گوگل نگاه کردم خانواده بادامی دخترشون فوت شد ۲۶ مهر و خانواده اکبری هم دوتا پسرشون فوت شد منم همین الان ماکارونی خوردم 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

حتی خوب هم پخت انجام نشه بازم مسمومیت نداره ،علت چیز دیگه ای هست به نظرم.اخه ماکارانی غذای پرطرفدار ...

ممکنه گوشت فاسد ریخته باشن یاجای ادویه اشتباهی چیزی مثل سم ریخته باشن،سس مشکل دار باشه

چرا برندشو نمیگن.؟

بهرحال یه مارکی خرید کردن دیگه.

یا اینکه رب ماکارونی کپک زده بوده کپکشو ورداشتن دوباره استفاده کردن.

باید خوب همه چی بررسی بشه بعد رسانه ای کنن.

ماکارونی خورد مرد که نشد حرف.

ماکارونی رب داره گوشت داره سویا داره.بعضیا نخود فرنگی میریزن قارچ میریزن.

چرا برند گفته نمیشه نمیدونم🤷

یعنی بخاطر ماکارونی؟ من فردا میخواستم درست کنم یعنی نکنم،،، ماکارونی مال قبل هست نصفش استفاده شده نص ...

من همیشه ماکارونی تو ظرف ماکارونی میریزم خرد خرد استفاده میکنم.

هیچ مشکلی هم نبوده تا الان.ماده غذایی خشکه با هوا اکسید نمیشه که.

بنظرم مشکل از چیز دیگه اس

الان ک نه ولی اره

😅😅

ای بابا خودمم همیشه درست میکنم

گفتم شاید الان خوردی

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

این قضیه یکیش تیر ماه بوده یکیشم مهر ماه.

چرا الان بعد این همه مدت مهم شده احتمالا یه کار رسانه ای چیزی باشه وگرنه چند ماه گذشته نازه یادشون اومده باید پیگیری کنن.

کلا ماکارونی غذا خوبی نیست

ما تقریبا دوسال تو خونه اصلا درست نکردیم بعد خوردنش حالمون بد میشد تازگیا ماهی یکبار دوماه یکبار بخاطر بچه ام که دوست داره درست میکنم 

باردار هم که بودم ماکارونی ورمیشل فالوده نودل کلا رشته های اینجوری (رشته سنتی آشی نه) 

کلا تهوع میگرفتم و ببخشید برمیگردوندم 

غذاهای سنتی خودمون سالم ترن