khanomieii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 14352 عنوان باز پنجشنبه شد دل من داره میترکه 253 بازدید | 24 پست خدایا چرا دلم اروم نمیشه دلم برا بابام پر میکشه خیلی سخته دلتنگ که میشی برای رفع دلتنگیت به سنگ سرد برسی روح همه پدران آسمانی شاد 💔 محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است امروز | 05:54 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 6008 💔💔💔💔💔💔😭 یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
الارآ عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 1022 امضات شبیه امضا منهواسه شادی روحشون صلوات فرستادم❤🤲🏻 خانوم پرستار آینده👩🏻⚕️📚🌱 محرمی نیست وگرنه که خبر بسیارست :)
khanomieii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 14352 💔💔💔💔💔💔😭 داغ نبینی دلت نشکنه هیچ وقت 🥲🥲 محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است
khanomieii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 14352 امضات شبیه امضا منهواسه شادی روحشون صلوات فرستادم❤🤲🏻 مرسی قربون نفست 💗 محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 6008 داغ نبینی دلت نشکنه هیچ وقت 🥲🥲 فدات خدا پدرتو بیامرزه منم داغ عشقمو دیدم ۵سال گذشته هنوز اروم نشدم یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
khanomieii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 14352 دنیا همینه .صبوری کن تا بوده سهم ما صبوری کردن بوده نمیدونم کی میرسه که نوبت زندگی کردنم برسه 💔 محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است
khanomieii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 14352 فدات خدا پدرتو بیامرزه منم داغ عشقمو دیدم ۵سال گذشته هنوز اروم نشدم الهی بگردم عزیزم خدا به دلت ارامش بده واقعا کمر ادم میشکنه وقتی عزیزی رو میسپاره به خاک سرد محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است
کالامونگی عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 830 واسش ایصال ثواب بکن روحش آرامش میگیره و شماهم آروم میشی آقا هستم
khanomieii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 14352 واسش ایصال ثواب بکن روحش آرامش میگیره و شماهم آروم میشی ممنون از لطفتون حتما محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است
fatibano عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 3308 منم بابا ندارم 😭😭از وقتی بابا ندارم خیلی احساس تنهایی میکنم..بابا ک بود هرچی میشد خیالم راحت بود میتونم بهش پناه ببرم تو سختی خودمو بچه هام کنارمون بود...وقتی رفت خوشیای منم رفت 😓😓😓 مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
margrit عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 15274 تا بوده سهم ما صبوری کردن بوده نمیدونم کی میرسه که نوبت زندگی کردنم برسه 💔 میفهمم .دعا کن راه رو برات بازکنن لایک نکنید .توروخدا
khanomieii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 14352 منم بابا ندارم 😭😭از وقتی بابا ندارم خیلی احساس تنهایی میکنم..بابا ک بود هرچی میشد خیالم راحت بود م ... الهی بمیرم برا داغ دلت کامل درک میکنم ادم یهو بی پناه میشه دیگه کسی نیست که پشتت بهش گرم باشه هیچ کس تو دنیا مثل پدر نمیشه افسوس که زود تنها شدیم محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است