2777
2789
عنوان

چقدر قشنگ که وفاداری مد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 48 پست
منم متوجه این مدل باب شدن شدمحتی رپرها ها هم اینطوری شدن!!!!!

دقت کنی رپرا قبلا خیلی با چند نفر بودنو تبلیغ میکردن ولی الان فقط برای پارتنر خودشون آهنگ میخونن 

من ومپایر اعظم نیستم😄
ببین این حرفت و نظریه ات بیشتر تو نی نی سایتجواب میده چون اینجا کسی اجرا از خیانت و... بزنه زنده نمی ...

آره ایشون با اکتفا به چند شبکه ی اجتماعی که در مورد خیانت بد گفتن که از همون اول بد میگفتن دارن میگن در حالی که واقعیت چیز دیگه ایه

یجا یه آقایی برای اینکه باهمسرو دخترش بره مسافرت بعنوان دلجویی از دوست دختر براش طلا گرفته بود والا قدیما برای زن میگرفتن یعنی دراین حد پررو شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره ایشون با اکتفا به چند شبکه ی اجتماعی که در مورد خیانت بد گفتن که از همون اول بد میگفتن دارن میگن ...

این چیزاهم اخه تو نینی سایت زیاده . من اطرافم کسیو ندیدم واقعا در این حد پیش بره 

من ومپایر اعظم نیستم😄
دقت کنی رپرا قبلا خیلی با چند نفر بودنو تبلیغ میکردن ولی الان فقط برای پارتنر خودشون آهنگ میخونن

دقیقا

بنظرم الگویی مثل کریس رونالدو بی تاثیر نیس

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود

فرهنگ متعهدی ؟  دلت خوشه ‌ ، اره تبلیغ میکنن ولی کو ادم متعهد ؟ اتفاقا میخواستم تاپیک بزنم ک  انقدر کی خیانت  و بلانسبت زنای خائن  زیاد شدن والله  ادم پشماش میریزه . 

چیزی ک زیاد شده ادم بی شرف 

داری خواب خوش میبینی بیدار شو تبلیغ وفاداری بخاطر اینه خیانت زیاد شده وگرنه که ادمها باید خود بخود و ...

منظورم این بود که قبلا انگار با چند نفر بودن افتخار بود و این افراد زرنگ تلقی میشدن ولی الان از سمت جامعه دارن منفور میشن 

من ومپایر اعظم نیستم😄
زیرآبی زیاد شده رو نمیشه‌..بری تو عمق ماجرا میبینی کسایی ک فک نمیکنی هم دارن خیانت میکنن

اینجور مسائل که هست ولی من تو همین سایت دیدم که بخاطر فشار جامعه خیلی داره کم میشه . حتی اگه شریکشونم خیانت کنه حداقل خودشون از خودشون راضین و میگن ما متعهد بودیم 

من ومپایر اعظم نیستم😄
اینجور مسائل که هست ولی من تو همین سایت دیدم که بخاطر فشار جامعه خیلی داره کم میشه . حتی اگه شریکشون ...

منظارت رو میفهمم یکم.اره فقط اینو قبول دارم که دوره ی با همه بودن و چند تا دوس پسر داشتن گذشته.اما خب خیلیا هستن که در کنار همسرشون یک فرد از جنس مخالف رابطه دارن رابطه ای که  مثلا ب عنوان دوست اجتماعی شناخته میشه اما باز دقت کنی می بینی  اون خانم ب عنوان مثال ب آقا حس داره.

بنظر من که فساد آنقدر فراگیر و زیاد شده که خود شیطان هم در عجب مونده از کار بشر

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

جالب اینکه برای دختر مجرد بد میدونن برای زن متاهل میگن قضاوتش نکن شاید حق داشته

ببین .  یعنی خدا سر شاهده این چند وقت ی چیزا دیدم ک خودم و پرام ریخته از خودم ی خاطره مونده .... دختر مجرد  ،مجرده .... اونم درست نی ک با چند نفر همزمان باشه ، ولی زن شوهر دار رو با مرد غریب بگیرن حکمش سنگ ساره .

من فقط میدونم  زن و مردی ک برای خیانتش هزار تا دلیل میاره  میتونه برای طلاق هم هزار تا دلیل بیاره و طلاق بگیره بعد بره با  نفر بعدی . وقتی  با شوهر هست بهانه میاره نمیتونم طلاق بگیرم چون میدونه از شوهرش بهتر گیر نمیاره  بعددلیل میاره برا خیانتت  دو نفر همزمان داره  ... عزیزم تنوع طلبن  ، این زنا و مردا خائنن