2777
2789
عنوان

چقدر قشنگ که وفاداری مد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 48 پست
باز تو ایران یه مقدار رودربایستی و ترس از آبرو جلو فامیل و در و همسایه هست آدما یکم خودشونو جمع و جو ...

همین چیزی هم که تو ایران هست مطمئن باش با همین فرمون کم‌کم از بین میره 

وقتی خیلی چیزها عادی بشه ،دیگه کسی جلودارشون نیست 

بعد جالبه میخوان به سبک و سیاق جنگل زندگی کنن،اما توقعِ گلستان دارن

متوجه نیستن پایبندی به زندگی،تعهد و اینجور مسائل چیزهایی هستن که فقط به حرف نیستن و برای دست‌آوردن و نگه‌داشتنشون باید یکسری خطوط قرمز رعایت بشه

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

حتی مردهای متاهل هار ترن ، صد رحمت به پسرای مجرد سن بالا 🥲🥲ولی خب مقصر اوون زوج مقابل هست مثلا مرد ...

ی چی بگم ، مردا ما میگیم  شیطون .. زمانی این شیطنت ها میخوابه ک  زن ها باهم متحد باشن ، ببین اگ زنا ب هم نوع خودشون خیانت نکنن  و بهانه های مردا رو ک با زنم عین خواهر برادریم ، وای زنم مریضه  ، زنم هیچ وقت خونه نیست و.... 

هیچ وقت خیانت اتفاق نمیفته . ما زنا مقصریم  مردا رو باور داریم ... 

بابا مرد متاهل یا زن متاهل  خائن ... اگ خوب بودن  والله مشکل زندگیشون حل میکردن ن با کوچک ترین مشکل  برن  با این و اون بخوابن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست اجتماعی در صورت رفت و آمد خونوادگی به نظرم خوبه اگه بخواد به صورت جداگانه و تکی باشه خیلی آسیب ...

😂😂

پس خیلی چیزا رو هنوز نشنیدی یا سن ات بهت اجازه دیدن شو نداده 

دوست اجتماعی خوبه؟خیلی ها همون در ظاهر دوست اجتماعی هستن و رابطه خانوادگی دارن و بعد در غالب دوست اجتماعی یواشکی و راحت خیانت میکنن در حالا تاهل 

از قدیم میگفتن زن و مرد پنبه و اتیش هستن . اولش دوست اجتماعی هستن بعدش کم کم دوست جنسی میشن