2777
2789
خیل خب انقدر کفر نگو‌حالا ک داده حالا ک اشتباها شمارو لایق دونسته و داده تمام تاپیکات درمورد اینک بچ ...

آخه با اومدنش حالم خیلی خرابه تا مرز خودکشی رفتم اخه چرا ی بچه ای که قرار مادرو پدر خوبی نداشته باشه اسرا ب موندن کنه و بخواد بیاد این دنیا تا حالا سر هیچکدوم از بچه ها همچین حالی نداشتم واقا روانی شدم همش میگم کاش ی دکتر پیدا میکردم برا سقط کاش نازا بودم اصلا بچه ای نداشتم ی حال عجیبی دارم کسی درک نمیکنه انگار ته دنیام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا اخر عمر؟

خب بزرگ شدن از پس خودشون بر اومدن میتونی بری تا اون موقع هم پول جمع کن تا بتونی راحت بری یه مطلب بود میخوندم که یه زن هر بار که از مردی بچه دار میشه انگار یه بار دیگه ازدواجش رو با اون مرد تمدید کرده یعنی شما انگار ۴ بار با این آقا ازدواج کردی یه بار ازدواج اول ۳ بارم تمدیدشه پس جدایی راحت نیس

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
چنبار تکرار کرده ولی در موارد دیگه عالیه همین داره دیوونم میکنه

ببین نرها ذاتا تنوع طلبن، اما پولشونو و محبت شونو  واقعا خرج کسی میکنن که تو زندگیشونه، زنشه" 

جالبه یه کلیپی دیدم دخترای خارجی، میگفتن خیلی وقتا میفهمیم خیانت کرده، اما اصلا بروش نمیاریم چون اگه اونا رو میخواست تو زندگیش بودن، مهم محبت وهزینه ای هست که برامون میکنه! 

اگه موارد دیگه عالیه، بدون وسوسه شیطان بوده خودش نبوده، میگن شیطان تنها زمانی میخنده که رابطه زن و شوهرو بهم بزنه"

بچه هات چند سالشه؟ عزیزم الان با پیشرفت فضای مجازی اکثر مردا خیانت کار شدن. خیانتش در چه حدیه؟ من این مسیر و چندین ساله دارم تحمل میکنم . آخر دیگه وقتی برنامه چت روگوشی شوهرم دیدم بهش گفتم دوس داری منم نصبش کنم؟ از لجبازی گفت آره مشکلی نیست. منم نصب کردم و چت کردم دلم خنک شد. دیگه بهش گیر نمیدم. ولی اون یه مدت سرد شد باهام. ولی اهمیتی نداره

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
امیدوارم هیچ وقت حال روز منو نداشته باشی

عزیزم اینقدر نگو ناخواسته و نمیخواستمش این بزرگ میشه بشنوه ناراحت میشه . پاره تنته معلومه دوسش داری .

شوهر خیانتکار همون اول مشخصه با اولین خیانتی که کرد حداقل سفت و سخت جلوی بارداری مجدد تو میگرفتی . حالا هم اگر میتونی کار کنی یا از طرف خونواده ت حمایت میشی جدا شو اگر نمیتونی دیگه نری چهارمی رو باردار بشی یکی ناخواسته بود قشنگ یک روش جلوگیری مطمئن انتخاب کن 

عزیزم اینقدر نگو ناخواسته و نمیخواستمش این بزرگ میشه بشنوه ناراحت میشه . پاره تنته معلومه دوسش داری ...

میشه تاپیکم گزارش بزنی خیلی حس منفی گرفتم از این تاپیک نمیخوام بمونه 😘