2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با ۳ بچه ارزش اینو داره به زندگیت فرصت بدی واسا طلاق عجله نکن

چنبار بخشیدم دارم داغون میشن مخصوصا بااومدن سوم همش دلم میخواد بمیره نمیدونم چرا همچین مادر وخشتناکی شدم 

خیانت چیزیه که آدم رو از زندگی میندازه،،، اما اگه میدونی شیطون گولش زده و درکل آدم خوبیه و این یه با ...

چنبار تکرار کرده ولی در موارد دیگه عالیه همین داره دیوونم میکنه

چنبار بخشیدم دارم داغون میشن مخصوصا بااومدن سوم همش دلم میخواد بمیره نمیدونم چرا همچین مادر وخشتناکی ...

برو دکتر روانپزشک حتما 

واقعا لازم داری یه دوره دارو مصرف کنی 

حدود شش ماه 

بعد دیگه بزارشون کنار داروهاتو کم کم 

بچه ایی که مدرست رو مدرسه 

کوچیکه مهد .

اخری هم بده دست یکی خلاصه 

برو باشگاه ثبت نام کن ،لباس های خوشکل بخر برا خودت 

برا خودت یه کار خونگی جور کن 

فکر کن یه زن بیوه با سه تا بچه ای

اخه آیندشون چی اونم س تا دختر ک سومیش ناخواسته بود هرکار کردم سقط نشد و خیلی پشیمونم چرا بیشتر تلاش ...

خیل خب انقدر کفر نگو‌حالا ک داده حالا ک اشتباها شمارو لایق دونسته و داده تمام تاپیکات درمورد اینک بچه اخرتو دوس نداری و نمیخواستیش زشته بچه چ گناهی داره حاصل سهل انگاریه شماست انگار اون دلش میخواد وسط همچین.  زندکیی باشه طلاق باعث بدبختی بچه هات نمیشع اینک مادرشون قوی باشه براشون بهتره تااینک هرروز بدبختیه مادرشونو تماشا کنن انقدر نگو نمیخواستمش دوسشم ندارم نگو

خدایی که همیشه صدامو شنید🫀🫂

اگه پدر خوبیه بخاطر بچه ها ببخشش ولی یجوری نشون بده ازش دلخوری و تنبیهش کن شاید سرعقل اومد طلاق آخرین راه حلت باشه

اون بچه آخریتم از طرف من ببوس اون ناخواسته نیس خداخواسته اس شاید همین بچه بعدها فرشته نجات تو شد

خیل خب انقدر کفر نگو‌حالا ک داده حالا ک اشتباها شمارو لایق دونسته و داده تمام تاپیکات درمورد اینک بچ ...

اسی افسردگی بعد زایمان گرفته حالش خوب نیست 

درمان نشه خیلی عوارض داره براش 

مشکل شوهرشم بهش دامن زده