2777
2789
شیک نپوشیم جلوشون. محبت نکینم جلوشون. ؟

منظورم این نیست شلخته باشی ؛ نیازی نیست فاخر آرین لباس رو برای اونجا نتخاب کنید به خصوص اگر زیاد رفت و آمد میکنید .

و محبت ! بله هرگز محبت زیاد نکنید ؛ محبت زن و شوهر موفق در جمع فقط و فقط احترام هست .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من گاهی فکر می‌کنم جاریم با خودشیرینی های ک میکنه راضیه ازین شرایط اما مامانم میگه اخه مگه میشه ...

. از عزیز بودن جاری نترسید. همیشه رفت و آمد بیشتر مساوی هست با دردسر و مشکلات بیشتر.شاید به شما نگن،اما هست

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
در این موضوع در ابتدا باید همسرتون رو نگاه کنید ؛ چرا اجازه دخالت میده ؟! آیا از این دخالت اکاهه؟ یا ...

با اجازه استارتر میتونی منم راهنمایی کنی؟

من ۹ ماهه نامزد کردم نامزدم آدم خوبیه ولی اصلا دوسش ندارم و حالم بد میشه وقتی میخواد ارتباط فیزیکی حتی در حد یه بغل ساده برقرار کنه 

به نظرت چیکار باید بکنم؟ نمیدونم نامزدیو باید بهم بزنم یا نه

ترس من همیشه از این بود ک یه روزی بشی غریبه ترین کسی که همه چیزشو میدونم... 
دلیل خودشیرینی خریدن ابروی خودش هست ؛ چون گفتید شوهرشون جلوی جمع ضایعشون میکنه

ببخشید میشه واضح تر بهم بگی ؟ یعنی چی خریدن ابرو ؟ و اینکه من متقابل چ رفتاری داشته باشم؟ چون خیلی می‌خواد ب من بگه اینا منو بیشتر دوس دارن اما برای من خنده داره خب مشخصه وقتی زندگیت و ازت بگیرن دوست دارن دیگه 😁

با اجازه استارتر میتونی منم راهنمایی کنی؟من ۹ ماهه نامزد کردم نامزدم آدم خوبیه ولی اصلا دوسش ندارم و ...

سلام 

اول متوجه علتش بشید . 

کاری کرده این حس رو پیدا کردی؟

از چهره یا اندامش خوشتون نمیاد؟

زوری ازدواج کردید؟

معیارهاتون رو نداره؟

دلتون جای دیگه هست؟

اول علت رو بفهمید 

ببخشید میشه واضح تر بهم بگی ؟ یعنی چی خریدن ابرو ؟ و اینکه من متقابل چ رفتاری داشته باشم؟ چون خیلی م ...

چون گفتید همسرش داخل جمع ضایع می‌کنه ؛ پس ترس این رو داره که اگر داخل جمع همسو نشه با شوخی ها و توسعه های در لفافه ممکنه ضایع بشه و کوچیک کننش.... در نتیجه می‌ره تو فاز صمیمت و قدردانی از خانواده همسر 

. از عزیز بودن جاری نترسید. همیشه رفت و آمد بیشتر مساوی هست با دردسر و مشکلات بیشتر.شاید به شما نگن، ...

میدونی عزیزم اخه برام جالبه ک وقتی اختیار همه چی و ازش گرفتن تو این شرایط خودشیریتی کردن دیگه چیه فقط می‌خواد ازمن کم نیاره واقعا درکش نمیکنم .هی می‌خواد ب من بگه ک من از تو عزیز ترم خب معلومه وقتی اجازه تصمیم تو زندگیت نداری

سلام اول متوجه علتش بشید . کاری کرده این حس رو پیدا کردی؟از چهره یا اندامش خوشتون نمیاد؟زوری ازدواج ...

معیارامو نداره 

آدم خوبیه اما با اینکه از من بزرگ تره حس میکنم من ازش بزرگ ترم 

یه سری حرف و رفتارای بچگانه داره 

به خودش نمیرسه

شوخی های بی مزه میکنه همش

به شدتتتت حواس پرته و هرجا میره یه چیزیشو جا میزاره و من دائم باید حواسم باشه به همه چیش 

چون گفتید همسرش داخل جمع ضایع می‌کنه ؛ پس ترس این رو داره که اگر داخل جمع همسو نشه با شوخی ها و توسع ...

…ولی خب حتی وقت هایی ک شوهرش نیست هم همچنان پیش من به خودشیرینی هاش ادامه میده اصلا نمیتونم درکش کنم ک شوهر ب خانواده تو بی احترامی کنه تو خودت رو جر بدی برا خانوادش فقط از سر حسادت جاری

سلام اول متوجه علتش بشید . کاری کرده این حس رو پیدا کردی؟از چهره یا اندامش خوشتون نمیاد؟زوری ازدواج ...

یادم رفت سلام کنم پیامم ویرایش نشد هرچی زدم .

سلام عزیزم❤️