2777
2789
عنوان

چرا نصف شب برا آبریزش بینی میاین اورژانس‌ آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 71 پست
انجام میدم عزیزم همه اینا فقط تسکین میده درمان نمیکنه ریشه کن نمیکنه میگن 4تا 6ماه زمان لازمه آلان م ...

عمیق شدن خواب خودش به ۲۰_۳۰دقیقه زمان نیاز داره وقتی هر ۵ دقیقه بیدار میشه خب خوابش هم عمیق نمیشه 

ولی نگران نباش کولیک بین نوزادان مشکل شایعی هست

زمانش که سپری بشه و مخصوصا با شروع غذای کمکی خیلی بهتر میشه 

صبر کن 

اروم باش عزیزم شما رفتی مطب خصوصی من اورژانس دولتی ام ویزیت ۱۳۴۰۰ تومن امپول ۶تومنسرم ۲۳ تومن هست ...

از طرز حرف زدنت مشخضه پشت گوشی داری مردمو میزنی دیگ رو در رو میخوای چ کنی.بیمارستان دولتی اورژانسش دکتر دارع؟ی چی میگین‌ واس خودتون فک کردین همه تهرانن یا شهر بزرگ!

کادر درمانیا مریض میبنن انگار ب خونش تشنن چنان داد و قال می‌کنن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عمیق شدن خواب خودش به ۲۰_۳۰دقیقه زمان نیاز داره وقتی هر ۵ دقیقه بیدار میشه خب خوابش هم عمیق نمیشه ول ...

مرسی عزیزم از کی غذا میشه شروع کرد 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
انجام میدم عزیزم همه اینا فقط تسکین میده درمان نمیکنه ریشه کن نمیکنه میگن 4تا 6ماه زمان لازمه آلان م ...

اره ماه سوم کم میشه 

ماه چهارم و پنجم ریشه کن 

گهواره هم خوبه اما عادت می‌کنه 

دلشو حوله گرم بزار ببین 

یه علامت دیگه هم داره 

اگر رفلاکس پنهان باشه وقتی به شکم بغلش کنی همش سرشو عقب میکشه 

میبینی خودت ترش می‌کنی اونجوری

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
اره در کل کولیک خیلی اذیت کننده ست بعضی بچه ها تا ۷ ماهگی هم کولیک دارن خسته نباشی واقعا میدونم چقد ...

خانوم دکتر جسارتا شاید سوالم بنظرت عجیب بیاد

من رنگ پوستم نوجوونی گندمی سفید بود،الان چند سالیە انقدر تیرە شدم انگار یە آدم دیگەم،بنظرتون ممکنە مشکلی داشتە باشم؟؟مثلا کبد و اینا!!

این رنگ پوست اصلا بهم‌ نمیاد همیشع انگار رنگم پریدە،بعععضی وقتا یکم روشنتر میشم 

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
خانوم دکتر جسارتا شاید سوالم بنظرت عجیب بیادمن رنگ پوستم نوجوونی گندمی سفید بود،الان چند سالیە انقدر ...

آب زیاد بخور دوستت شفاف میشه 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
ان شااللە کە چیزی نیست..منم کار دکتر زیاد‌دارم ولی واقعا جیبم خالیە و‌دکتر پول زیاد میخواد

آره واقعا نمیشه دیگه حتی برای درمان بیماری هامون بریم دکتر 

خیلی گرونه 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

اون بیچاره مطمئن باش، نمیتونه شبها بخوابه، احتمالا مدتیه تحمل میکرده، و حدسم اینه اینجور افراد، روزها درگیر مسئولیت های زیادی تو زندگیشونن. 

میخوان به جایی پناه بیارن و کسی کمکشون کنه زودتر خوب بشن. اونا درکی از شرایط کادر درمان، به اون شکلی که شما انجام وظیفه میکنید، ندارن. فقط میدونن این امکان براشون وجود داره. 

همیشه از خدا برای بنده های خوب بهترین ها رو میخوام ... اگر آدم های خوب نبودن، زندگی خیلی سخت میشد

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی من یکبار مریض بودم تا صبح درد کشیدم گفتم نصف شب نرم درمانگاه بنده خدا ها رو بیدار کنم ساعت هفت صبح طاقت نیاورم رفتم اون پرستاره اینقدر عصبانی شد از دستم یه جوری امپول رو فرو کرد تو باسنم که خدایی گفتم درد میکشیدم خونه بهتر بود

ماهی خانوممم  

چه حالی داشته نصفه شب راه بیوفته بیاد

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
آره واقعا نمیشه دیگه حتی برای درمان بیماری هامون بریم دکتر خیلی گرونه

من مشکل زیاد دارم💔💔ولی هیچکدومش واسە کسی مهم نیس

منە دختر مجرد آرزومە مامان بابام بگن مریضیت چیە بریم دکتر

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

عزیز شماهم سخت میگیری یک ماه پیش حالم خوب نبود لرز داشتم سرفه شدید انقد حالم بد بود شوهرم سریع آوردم بیمارستان ی خانوم دکتر شروع کرد جیغ و داد کردن که چرا اومدین هرکس تا آب دماغش میاد پا میشه میاد دکتر منم حال بد نمی‌تونستم رو پاهام وایسم شوهرم گف خب ببرمش سوپر مارکت حالش بده باید بیاد دکتر شما از خواب نازت زدی حالت خرابه ازونحا ذراومدیم رفتیم بیمارستان دیگ خیلی خوش رو بودن بهم سرم زدن شاید طرف حالش بد باشه واقعا 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار