2777
2789

کی خیانت دیده و به زندگیش ادامه داده ؟؟؟

رابطه اش با شوهرش چطوریه ؟؟!؟

من نمی‌دونم چرا دلم نمی‌خواد تا ابد باهاش حرف بزنم 

لطفا بیاید بگید چیکار کردید فراموش کردید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واکنشِ درست به خیانت بی اهمیت نشون دادنِ پارتنر و بعدشم جداییهاگر میخوایید بمونیدم یه فرموله دیگه دا ...

پارانتر چیه !!

خیانت شوهر رو میگم که بخاطر بچه نمی‌تونیم جدا بشیم 

فرمولش چیه 

باید سعی کنی ب کارش فکر نکنی میدونم سخته ولی باید فراموش کنی و دیگ چکش نکنی چون دردت تازه میشه هر دفعه 

شوهرت تلاش میکنه واسه رابطتتون؟

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

پارانتر چیه !!خیانت شوهر رو میگم که بخاطر بچه نمی‌تونیم جدا بشیم فرمولش چیه

پارتنر میشه شوهر بی اف نامزد هرکی

برای شما شوهره با بچه و بی بچه نداره درستش اینه

ولی اگر میخوای بمونی باز باید درست عمل کنی که پرررو نشه و علنیم کار نکنید نباید بچه اسیب ببینه بخاطر انتخابای شما

فراموش که نمیشه هیچ وقت ولی خوب همسرتون پشیمونه؟ شما حس میکنی که قراره تکرار نشه؟ پدر خوبیه؟

من از کجا بدونم که قراره تکرار نشه ؟؟؟همه خیانت کارا میگن تکرار نمیشه 

من از دوثانیه خودم خبر ندارم که چیکار می‌خوام بکنم و نکنم 

من از کجا بدونم که قراره تکرار نشه ؟؟؟همه خیانت کارا میگن تکرار نمیشه من از دوثانیه خودم خبر ندارم ک ...

عزیزم من نمیگم خودش بگه دیگه نمیکنم 

من میگم شما چی فکر میکنی 

ببین من همسرم خیانت کرد در بدترین حالت ممکنش 

اون موقع عذرخواهی هم نکرد ولی پشیمونی تو تمام رفتارهاش بود و من حسش میکردم پدر فوق العاده ای بود و امکانات خیانت براش فراهم شده بود نه که خودش بره دنبال کسی در نتیجه احتمال دادم که امکان تکرارش کمه 

با مشورت وکیل و مشاور یه فرصت به زندگیم دادم 

سه سال گذشته فراموش نشده یک شبم راحت نخوابیدم و لحظه ای نبوده که بخشیده باشم ولی با آرامش تمام داریم زندگی میکنیم فقط خودمون می دونیم چی بینمون گذشته نه خانواده هامون در حریانن نه بچه ها 

اگر میتونین شرایطش دارین که این گوی و میدان