2777
2789
عنوان

چرا نصف شب برا آبریزش بینی میاین اورژانس‌ آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 64 پست
اره دقیقا😅😅😅 یه خانواده هم نصف شبی با نگرانی همراهشونن

چقد خوبە😂😂دلم خواست والا

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان کسی گفت خدمات رسانی نکرده؟یا با مریض عصبانی بوده ؟لزومی نیست شما وظیفه ی منو یاداوری کنین فراتر ...

شما که پزشک هستی تو نی نی سایتی ساعت 3ونیم شب 

بنظرت کولیک نوزاد خوب بشه خوابش عمیق میشه؟ 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
من یک ساله فهمیدم هم مزاجم بلغمی شده هم کبدم چرب شده تا حالا نتونستم برم دکتر حتی یه آزمایش بدم 🥲😂

ی آزمایش بدە ببین اینا واقعا ربطی دارە کبدت چربە یانە؟؟

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
شما که پزشک هستی تو نی نی سایتی ساعت 3ونیم شب بنظرت کولیک نوزاد خوب بشه خوابش عمیق میشه؟

من مامان دوتا کولیکی ام 

اول عاروقش و بگیر 

قطره پدی لاکت و کولیکز 

روی شکم بخابونش 

زانوهاشو جمعه کن تو شکمش بادش خارج بشه 

شیب دار با کریر بخابونش 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
بله چرا نشه قطره دایمتیکون و کولیک اید استفاده نمیکنین ؟

هیچی روش اثر نداره 

کولیک داشت 

من حس میکنم رفلاکس هم داره 

ولی دکترا میگن چون وزن میگیزه و بالا نمیاره دارو نمیدیم به غذا بیفته خوب میشه

این درسته؟! 

آخه از اینجا شنیدم رفلاکس باعث میشه خواب عمیق نشه 

دارم روانی میشم بهم امید دادن که تا 4ماه صبر کن درست میشه 

امروز دقیقا 2ماهش هست 

شبا هر 5دقیقه به 5دقیقه بیدار میشه یه قلپ شیر میخوره غرغر میکنه باز می‌خوابه این باعث می شود منم تا صبح بشینم روزم نخوابم 

خیلی زود به خواب میزه 5دقیقه ای هم بیدار 

میشه 

خیلی روزا خوابش میاد ولی بچه ام فوری میپزه 

نمیدونم حالا واقغا همون نفخ و اینا نمیزاره خواب عمیق بشه 

دکترا میگن بهترین دارو 30 درصد ممکنه فقط تسکین بده تا دوره اش بگذره من اینفاکول اصل از آلمان گرفتم بازم اثر نکرد 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
رایگان کجاست؟! ی ویزیت و آمپول و دارو زیر پونصد نیس!چرا همیشه از مردم طلبکارین

اروم باش عزیزم شما رفتی مطب خصوصی من اورژانس دولتی ام 

ویزیت ۱۳۴۰۰ تومن   

امپول ۶تومن

سرم ۲۳ تومن هست 

در سرتاسر کشور 

دیگه خصوصی نرخش آزاده 

این یه تذکر و فرهنگسازی هست معنیش اصلا طلبکار بودن نیست 

این شما مردم هستید که هنیشه از کادر درمان طلبکارید 

در ضمن ۵۰۰ هزار تومن هم دربرابر تورمی که هست مبلغ زیادی نیست

درمان در هیج کجای دنیا ارزان یا رایگان نیست 

بر خلاف ایران !

ی آزمایش بدە ببین اینا واقعا ربطی دارە کبدت چربە یانە؟؟

نشده تا حالا برم 

توی گوگل سرچ کردم بیشتر علائمی که دارم به کبد چرب می‌خورد 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
من مامان دوتا کولیکی ام اول عاروقش و بگیر قطره پدی لاکت و کولیکز روی شکم بخابونش زانوهاشو جمعه کن تو ...

انجام میدم عزیزم همه اینا فقط تسکین میده درمان نمیکنه ریشه کن نمیکنه میگن 4تا 6ماه زمان لازمه 

آلان مشکل من خوابش هست عمیق نمیشه خیلی زود از خواب بیدار میشه باز می‌خوابه هی این چرخه تکرار میشه تا خود صبح 

بنظرت درست میشه؟ 

هیچی روش اثر نداره کولیک داشت من حس میکنم رفلاکس هم داره ولی دکترا میگن چون وزن میگیزه و بالا نمیاره ...

اره در کل کولیک خیلی اذیت کننده ست بعضی بچه ها تا ۷ ماهگی هم کولیک دارن 

خسته نباشی واقعا میدونم چقد سخته 

نشده تا حالا برم توی گوگل سرچ کردم بیشتر علائمی که دارم به کبد چرب می‌خورد

ان شااللە کە چیزی نیست..منم کار دکتر زیاد‌دارم ولی واقعا جیبم خالیە و‌دکتر پول زیاد میخواد

اره در کل کولیک خیلی اذیت کننده ست بعضی بچه ها تا ۷ ماهگی هم کولیک دارن خسته نباشی واقعا میدونم چقد ...

مرسی😭😭

بنظرت خوابش درست میشه؟