2777
2789
خودش وقتی از اول اسم جدایی میاره ینی ادم یکی دو روزس تنوع طلبه چجوری وقتتو ب پاش گذاشتی اخه

اینو گف گفم مگ میخایم جدا بشیم گف نه گف اگ خدانکرده 

واقعا نمیدونم💔🙃

اینارو بد موق بهم گفت ی موقی گفت ک من بش علاقع پیدا کردم

تنوع طلب ینی با دخترا دیگم هست؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینو گف گفم مگ میخایم جدا بشیم گف نه گف اگ خدانکرده واقعا نمیدونم💔🙃اینارو بد موق بهم گفت ی موقی گف ...

چندوقته باهمید؟

ممکنه باشه ممکنه هم فقط با ی نفر باشه یمدت بعد ک خسته شد ازش کنار بزارش

جورجینام زن رسمی رونالدو🧿💍❤️

هر چی دست نیافتنی تر باشی، اوکیه مثلا آویزونش نباشی، تند تند پیام و زنگ نزنی، برنامه هاتو بخاطر اون ...

اشتباهم همین بود چون روزا اول اشنایی چنروز غیبش زد من از نگرانی پرسیدم نگران شدم خوبی؟ولی فک نمیکردم بخاد این بشه💔

ولی الان چن شبه نیست چیزی نکفم اونم چیزی نگفتع

چندوقته باهمید؟ممکنه باشه ممکنه هم فقط با ی نفر باشه یمدت بعد ک خسته شد ازش کنار بزارش

دوماهه

وای نه💔🥲ممکنه باشه چون بهم گف گذشتش شیطون بوده ولی من اولین بارمه 🙃

خب پس چرا خودتو اذیت میکنی اگه اینجوریه

چون دوسش دارم🥲💔

ولی میدونم نمیتونم تا اخر با این وضعیت میخام ایندفه ک رفتیم حضوری بهش بگم اگ ادامه داره نمیتونی درست کنی منو درگیر نکن نمیتونم

اشتباهم همین بود چون روزا اول اشنایی چنروز غیبش زد من از نگرانی پرسیدم نگران شدم خوبی؟ولی فک نمیکردم ...

پسرا یه سرن هزار سودا

وقتی احساس کنن با دوستی کمی محدود شدن، قید همه چیو میزنن 

اتفاقا بعدچندروز اگه اومد پیام داد تو خیلی عادی برخورد کن بگو من اصلا حواسم نبود چندروز شده بوده، بگو انقدر سرگرم زندگی شخصی و هدفهام هستم که اصلا یادم نبود!!!! 

اصلا ضعف نشون ندیا 

خودتو شاد و بی تفاوت نسبت به نبودنش نشون بده، اما نه مصنوعی! 

پسرا یه سرن هزار سوداوقتی احساس کنن با دوستی کمی محدود شدن، قید همه چیو میزنن اتفاقا بعدچندروز اگه ا ...

از هرچی پسره بدم اومده

ارع حس میکنم همین بی تفاوتی بهتره

چون من همیشه میگفم تونیستی برات مهم نیست توجه نمیکنی گند زدم با اینکارام

ایندف مبخام عادی باشم انگار ن انگار تحمل میکنم تا موقی ک بریم بیرون تکلیفم ملوم شه

اگه میخواست عذاب وجدان بگیره از اینکه تنهات میزاره عذای وجدان میگرفت

ارع اینم هست چون حالیش نیست ولی من برعکس اون خیلی عذاب وجدان دارم بش گفم از اینک اومدم بیرون سابقمو خراب کردم ناراحتم همش سر نماز عذاب وجدان دارم اون تجب کرد گف نمازم میخونی گفم اره گف افرین ولی باز..🥲💔