2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تصمیم دارم همین کار کنم ولی اون سه شبه نیست هیچ خبریم ندارم بزور جلو خودم گرفم هیچی نگم ولی اونم ...

خب همینجوری پیش برو پیام نده اصلا میدونم سخته ولی ببین اصلا اون پیام میده اخرش یا نه

نیاز جنسی عزیزم همجوره ک بهش سرویس نمیدی

خب نع چون من نمیتونم به خودشم گفتم

یبار حرف زده بود از اینچیزا ولی خودش گف نشع بهترع شاید یروز جدایی بشع تو برات سخت بشه🚶🏻‍♀️💔

خب نع چون من نمیتونم به خودشم گفتمیبار حرف زده بود از اینچیزا ولی خودش گف نشع بهترع شاید یروز جدایی ...

خودش وقتی از اول اسم جدایی میاره ینی ادم یکی دو روزس تنوع طلبه چجوری وقتتو ب پاش گذاشتی اخه

جورجینام زن رسمی رونالدو🧿💍❤️

خب همینجوری پیش برو پیام نده اصلا میدونم سخته ولی ببین اصلا اون پیام میده اخرش یا نه

چشم

ارع میخام بینم اخرش چی میشه...

ولی میدونم پیداش میشه اما اخر هفته ها همیشع نیست غیب میشه🙃

هر چی دست نیافتنی تر باشی، اوکیه 

مثلا آویزونش نباشی، تند تند پیام و زنگ نزنی، برنامه هاتو بخاطر اون کنسل نکنی، بهیچ وجه اجازه نده حرفای جنسی بزنه، بهت دست بزنه!!!!! 

در کل اولویتت خودت باشی، خودتو دوس داشته باش به خودت برس، اما سنگین و نجیب باش، اونوقت میمیرن برات از هر نوعی...