بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترخواهرشوهرم همین کارو کرد. دقیقا فقط تا توی حیاط آوردش. گربهه چنگش زد. مجبور شد 9تا واکسن مختلف بزنه. لامصب سگ آدمو بگیره یه کزاز میزنی یا هاری. ببین گربه چیه که 9تا واکسن مختلف بهش زدن. تازه میگفت دکتر آخریو زده توی رونش. گفته تحمل کن درد داره. ولی چارهای نداری.
من کم سن که بودم گربه دوست داشتم همش معترض بودم چرا نمیذارن به گربه دست بزنم ولی الان که بچه دارم میفهمم و اصلا دوست ندارم گربه یا سگ تو خونه زندگیم باشه
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام