2777
2789
عنوان

من یه خواهر شوهرم 🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 34 پست
ب ذات بستگی داره بعضیا چشم دیدن خوشی زن برادرشونو ندارن باید از این ادما باشی تا بفهمی چی میگم خیلی ...

من اتفاقا از نزدیکانم دیدم همچین رفتاری رو ،

خیلی جالبه توسط برادرش حذف شد 🤣🤣

بابا ناراحتی و قهر و اینا دوبار خریدار داره بعد دیگه عادی میشه 

مردمم دنبال آرامشن حذفشون میکنن راحت میشن ،

بخدا با بچه مردم بدرفتاری نکنیم اگه اون هی روز به روز که با تجربه تر شد بهتر و خانم تر نشد بیا بگو اشتباه میگی ،

من اتفاقا از نزدیکانم دیدم همچین رفتاری رو ،خیلی جالبه توسط برادرش حذف شد 🤣🤣بابا ناراحتی و قهر و ا ...

ولی من هرچی دیدم برعکس بود داداش و زنشو انداخت ب جون هم خودشم شد عزیز دردونه ی داداش انشالله خیر نبینن ادمایی ک زندگی بهم‌ میزنن

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم بدم اومد از تاپیکش انگار مادرش و خودش شاهزاده و ملکه ن میگه مادرم نباید براشون غذا آماده کنه خب ...

یه همکار دارم بیست و هفت سال سابقه است،عروس داره مدرسه که تعطیل میشه تازه میره خونه غذا میپزه عروس هنوز عقد هستن و‌دانشجو هست 

همش میگه گناه داره نمیذارم کاری بکنه چون خودم به شدت از دست مادرشوهرم عذاب کشیدم نمیخوام هیچ دختری مثل من باشه،اینقدر دلم براش میسوزه ،عشق واقعی رو تقدیم پسر و عروسش میکنه،اونام عاشقشن چون خودش مادرشوهر مهربونی و باشعوریه 

ولی جدی میگم بپذیرید که برادرتون زندگی و حریم خصوصی میخواد 

تفریح و شادی و خوش گذرانی میخواد 

ازون طرف خونه مامانش نشستن کنارش و دستپختشم میخواد 

دوستم داره با همسر عقدیش تو خونه پدرش راحت باشه هفته ای یکی دو بار و تنها باشن تو اتاق باهم(چون معمولا خونه پدرزن نمیشه اینقدر راحت بود)...

دیگه خونه باباشه و شما حق دخالت ندارید تعیین کنید کی بیاد کی بره و ... همینطور که برادر یا خواهر دیگتون هم نسبت به شما همچین حقی نداره دخالت کنه