2777
2789
عنوان

من یه خواهر شوهرم 🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 34 پست
هیچی بابا همه تو مجازی خوبن فرشته ففط ادان ادا

خداروشکر داداش ندارم😁🚶‍♀️ بیخیال ازاین قضایا😂

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰

شاید ما نتونستیم یه چیزایی رو تو زندگیمون داشته باشیم مثل روزهای خوش با همسر و... 

ولی بخدا دلیل نمیشه بخوایم عقده نداشته هامون سر بقیه خالی کنیم،

خیلی حیفه زندگی مزخرف دو روزه که خوشی رو برای هم خونمون هم نخوایم،

مامانای ما به اندازه کافی جوونی و خوشی کردن 

دلیل نمیشه هرجا داداش داره میره یدک بکشه خانوادشو با خودش 

به خودتون بیاید 🤣🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان متلکت به تایپیک اون تولد زندادشش بوده؟🤣🤣

واقعا خدا شانس داده به بعضیا من هرگز جرات چنین کاری نداشتم شوهرم هرگز بهم انقد بها نداد

اینا چکار میکنن انقد خدا دوسشون داره همچین شوهرهایی بهشون میده 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

الان متلکت به تایپیک اون تولد زندادشش بوده؟🤣🤣

اره اصلا نتونستم بپذیرمش 

تاپیک قفل بود فقط اومدم نصیحت کنم به عنوان بزرگتر و برم ،

بخدا که خوشحالی داداش آدم می ارزه به کل دنیا،

بشرطی که گوه خور خانواده زنش هم نباشه

چه ربطی داره ،

شما متاهل هستین؟

اگه اره خب مگه با همسرت با خانواده خودت بیرون نمیرین،تولد نمی‌گیرین رستوران نمیرین،

بله میرین همه جا ،دقیقا اونا هم همینطور هستن،

همینقدر که همسر من برای خانوادم عزیزه 

برادرم هم برای مادرزنش عزیز هست و دلشون میخواد لحظات خوشی کنار هم داشته باشن،

بی طرف به قضیه نگاه کنید،همه چی آسون و قابل پذیرش میشه

اره اصلا نتونستم بپذیرمش تاپیک قفل بود فقط اومدم نصیحت کنم به عنوان بزرگتر و برم ،بخدا که خوشحالی دا ...

اره زنداداش من همه کاراش همه چیزا قایمکی انجام میده بعد ما ویفهمیم بروش هم نیاریم میگیم خب نمیخاد بگه ولی آی با خواهرم می‌خندیم دورهم مثلا لباس میخره نمیگه ازبازار میاد فرداش میپوشه جوکیر میشه🤣🤣🤣بازم میگیم مبارک باشهههه

عزیزم همه مث شمانیستن من بخاطرخواهرشوهرام کتکم خوردم

همین دیگه،

مطمئن باش اگر بشینم پای حرفاشون از تو دیو دو سر می‌سازن و حق خودشون میدونن که تو آدم بدی هستی و باید ازت بدشون بیاد ،فقط بخاطر حسادت و‌بدذاتی دلیل دیگه هم نداره

چه ربطی داره ،شما متاهل هستین؟اگه اره خب مگه با همسرت با خانواده خودت بیرون نمیرین،تولد نمی‌گیرین رس ...

اتفاقا بیشتر با خانواده شوهر هستم ولی نمیام مفت خوری خونه پدرم بکنم بچه رو بدم مادرم نگه داره ، زحماتم با مادرم باشه خوشی هام با خانواده شوهر اما عروس ها خیلی دیدم توقع مالی کاری دارن از خانواده شوهز ، ولی خوشی و تفریح با خانواده خودشون میرن 

من حسود نیستم ولی داداش زنداداشم بادوتا بچه کوچیک اکثرا آخر هفته ها مهمونین اکثرا یکیشو به ما میسپار ...

خب شرایط شما فرق داره شما حق داری اذیت بشی ناراحت یا دلخور باشی بهرحال خودشون خواستن بچه دار شن پس باید مسولیت پذیر باشن

ولی اون یکی تاپیک قضیش فرق داره خب عروس بعنوان یه مهمان اخر هفته ها میره یه وعده غذا میخوره این اشکالش چیه؟حتما باید صبح تا شب بشور بساب کنه تا یه وعده غذا بدن بهش

همین دیگه،مطمئن باش اگر بشینم پای حرفاشون از تو دیو دو سر می‌سازن و حق خودشون میدونن که تو آدم بدی ه ...

من دوستندارم بامادرشوهر زندگی کنم فکرکنم الان سال۱۴۰۳توی اتاق زندگی کنی گفتم نمیام سرلج افتادن شوهرموتحریک کردن هوف حیف شوهرمودوستدارم وگرنه تحمل نمیکردم 

نه عزیزم بحث حسودی نیستبحث اینه که بعضیا که عقد میکنن میگن دیگه همه باید فدای ما بشن باید بمیرن برام ...

بابا یه تولد گرفتن با خانواده اینقدر قهر و آشتی داره مگه.

من خیلی جاها با خانوادم رفتم و‌به خانواده همسرم نگفتم شاید اصلا روم نشد حتی بگم،

پس زنداداشمم حق داشتن حریم خصوصی داره

بابا یه تولد گرفتن با خانواده اینقدر قهر و آشتی داره مگه.من خیلی جاها با خانوادم رفتم و‌به خانواده ه ...

درسته ولی خیلی چیزرام ما نمیدونیم

نمیشه قضاوت کرد 

اما دور و برم زیاد دیدم که اینایی ک تو عقدن خیلی خیلی بی احترامی میکنن

کلا زمونه جوری شده که دختری که شوهر میکنه از همون اول شمشیر رو از رومیبنده برای خانواده شوهرش اینه که خیلی هم بی احترامی میشه هم اختلافا پیش میاد 

البته داریم خانواده شوهر بد باشن و اذیت کنن 

اما میگم من دور و برم دیدم دختر عقد کرده دیگه خدا رو بنده نیست ...