2777
2789
عنوان

برای عروسیم هیچ دوستی ندارم دعوت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 31 پست
بد نیست؟من بیشتر به خاطر حجم دوستای نامزدم نگرانم 😅اون کلی دعوت کنه من یه دونه هم ندارم بعد جلو خان ...

اصلا یه جوری نیست حساس شدی

اگه حس بدی داری نگو دوستی ندارم بگو من کلا از رفیق بازی خوشم نمیاد یا بکو دوس ندارم عروسیم دوست دعوت کنم بیشتر خانواده هارو دعوت میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرمم دوستی نداره😂ولی داداش بزرگم همیشه محفلش گرمه بعدم من بخوام عروسی هم بگیرم سنگین نمیگیرم درح ...

مهم نیست دوستی نداری، همون فامیل کافیه.

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اصلا یه جوری نیست حساس شدی اگه حس بدی داری نگو دوستی ندارم بگو من کلا از رفیق بازی خوشم نمیاد یا بکو ...

اونا که نمیپرسن ازم 

اما خودم یه جوری میشم

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 
جلو خانوادش میگم بد نباشه من یه نفرم نداشته باشم

نه بابا، از الان خودتو درگیر رودربایستی با خانواده شوهر نکن، همین که هست 😉

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

اصلا مهم نیست. اونا به همچین چیزی که تو فکر می کنی حتی یه درصدم فکر نمیکنند.

یه تاپیک خوب دارم بخونش به دردت میخوره https://www.ninisite.com/discussion/topic/14582420/%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%da%86%d9%86%d8%af-%d8%aa%d8%a7-%d9%86%da%a9%d8%aa%d9%87-%d9%85%d9%81%db%8c%d8%af-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d9%88%d9%86-%d8%a8%da%af%d9%85?postId=354796201برا درمان افسردگیتون اینو بخونید. https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1 

نه بابا، از الان خودتو درگیر رودربایستی با خانواده شوهر نکن، همین که هست 😉

قصد ندارم باهاشون خیلی صمیمی بشم میخوام رابطمون محترمانه باشه نه صمیمی

اصلا جشن دوست ندارم ولی روم هم نمیشه مخالفت کنم

منم به خاطر استرسش دوس نداشتم، ولی شوهرم یه دونه پسر بود، پدر و مادرش خیلی دوس داشتن جشن بگیرن، منم ناچار شدم

قصد ندارم باهاشون خیلی صمیمی بشم میخوام رابطمون محترمانه باشه نه صمیمی

خوب کاری می‌کنی، عاقلی

منم به خاطر استرسش دوس نداشتم، ولی شوهرم یه دونه پسر بود، پدر و مادرش خیلی دوس داشتن جشن بگیرن، منم ...

من کلا جشن دوست ندارم 

همسر منم تک پسره برا همین خانوادش دوست دارن