2777
2789
عنوان

شوهرم اومد خونه گفت چرا ماکارونی درست کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 38 پست
کدوم برند؟ کلا ویروس گوارشی رو کاره، شاید ربطی ب ماکارونی نداره

نمیدونم 

ولی منم تا خبر رو دیدم گفتم شاید ربط به ویروس جدید هست 

ولی تو خبرا نوشته به خاطر ماکارونی 

نيني سايت : 😮سرزمين عجايب 😮                                         
شوهرمنم دوس نداره هرموقع میپزم برای اون کباب شامی میپزمیا برنج میجوشونم با مواد ماکارونی قاطی میکنم ...

شوهر منم ماکارونی چی بشه بخوره من که اصلا برای اون درست نکردم برای بچه هام درست کردم به خاطر خبر مسمومیت گفت چرا ماکارونی درست کردی اول که من ۷بر نشنیده بودم بعدم پسرم امروز اصرار کرد براش درست کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بحث دوست داشتن شوهرم نیست به خاطر مسمومیت با ماکارونی که شایع شده میگه برای بچه هام

اهان .نمیدونستم والا. عجیبه ! من حالا ماکارانی همیشه زیاد میخرم چندماهی دارم. از قبلی ها درست کردم. یعنی کارخونه ها مشکل دار میفروشن؟؟؟

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
نمیدونم ولی منم تا خبر رو دیدم گفتم شاید ربط به ویروس جدید هست ولی تو خبرا نوشته به خاطر ماکارونی

شده جریان اون بچهه که مشکلش یه چیز دیگه بوده و قبل فوتش هندونه خورده بوده، گفتن هندونه خورده مرده 😐

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

نمیدونم ولی منم تا خبر رو دیدم گفتم شاید ربط به ویروس جدید هست ولی تو خبرا نوشته به خاطر ماکارونی

بچه های  منم هفته پیش یه دلپیچه گرفته بودن چون من هر چهارشنبه ماکارونی درست میکنم ترسیدم الان حالا تا فردا ببینم چی میشه 

بچه های منم هفته پیش یه دلپیچه گرفته بودن چون من هر چهارشنبه ماکارونی درست میکنم ترسیدم الان حالا ت ...

ماکارونی تو خونه داشتی یا جدید گرفتی؟

نيني سايت : 😮سرزمين عجايب 😮                                         
اهان .نمیدونستم والا. عجیبه ! من حالا ماکارانی همیشه زیاد میخرم چندماهی دارم. از قبلی ها درست کردم. ...

نمیدونم اینجا ایرانه یهو میگن فلان چی رو نخورین ایندفعه یه بلاگر از شیر ماجان گذاشته بود که همش فاسد بود بعدم همه گفتن شیر پگاه و کاله بدرد نمیخوره ما تو ماست کاله یچیز دیدیم حالا من میرم فروشگاه میمونم چی بخرم من جدیدا ماکارونی ۱.۲ زر میخرم فقط الان یک سری گفتن زر یه سری گفتن تک ماکارون بوده