2777
2789
عنوان

شوهرم اومد خونه گفت چرا ماکارونی درست کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 38 پست
مردای ایرانی🤝تنفر از ماکارونی

منظور اسی به ماجرای مسمومیت با ماکارونی این چند وقت اخیر که همه ترسیدن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زر ماکارون من میگیرم اکثرا 

اونی که قطرش کمه و تایم پختش چهار تا شیش دقیقه هس، 

با ماکارونی فرمی هم میپزم خوشمزه میشه، 

گاهی هم فرمی و ساده ها با هم

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

منظور اسی به ماجرای مسمومیت با ماکارونی این چند وقت اخیر که همه ترسیدن

چی؟ جریان چیه

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

منم امشب ماکارانی درست کردم شوهرم گفت نمیخورم ماکارانی چیه !؟ دیگه دید محل ندادم و توش فلفل دلمه و ق ...

بحث دوست داشتن شوهرم نیست به خاطر مسمومیت با ماکارونی که شایع شده میگه برای بچه هام

چی؟ جریان چیه

یه خانواده ماکارونی درست کردن و بعد از خوردن دوتا بچه شون در اثر مسمومیت فوت شدن گویا برای یه خانواده دیگه هم پیش اومده 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چند نفر اخیرا مسموم شدن با ماکارونی

کدوم برند؟ 

کلا ویروس گوارشی رو کاره، شاید ربطی ب ماکارونی نداره

یه خانواده ماکارونی درست کردن و بعد از خوردن دوتا بچه شون در اثر مسمومیت فوت شدن گویا برای یه خانواد ...

یا خدا😲😲😲😲