2777
2789
عنوان

بعدزایمان درد پریودتون برطرف شد یانه چند درصد بهترشدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 26 پست
چیکارکنم خاهر بخداهرروز دعات میکنم اگ بگی منم هردفه زیر سرم میرم

دمنوش گل بابونه یا نعنا بخور. اگه بری عطاری و بگی چه مشکلی داری یه دمنوش مخصوص دارن بهت میدن. بهش میگن دمنوش زنان. خیلی خوبه. 

وقتی پریودی فکر کن مریضی. سردیجات ممنوع. لبنیات میوه‌ها و خوراکی ها و سبزیجات با طبع سرد ممنوع. یادمه نوجوون که بودم مامانم میگفت کلا سبزی نخور. 

درعوض گرمیجات بخور. خرما. ارده شیره. 

میگی اقدامی وگرنه دمنوش رازیانه خیلی خوبه وقتایی که پریود نیستی. ولی چون توی پریود و بارداری رازیانه ممنوعه نخور. همون دمنوش بابونه یا نعنا عالیه. یه بار امتحان کن ببین چقدر حالت بهتر میشه. 

اگر شما فیبروم ، کیست ، تنبلی ، عفونت ، آندومتریوز و تنگی دهانه رحم ندارید که مانع تخلیه رحم یا باعث ...

هیچ کدومو ندارم تغذیه ام همه اینایی ک گفتیو رعایت کردم تاحالا ولی هیچ تاثیری نداشته   ورزش کگل رو فقط تاحالاانجام ندادم واقعاتاثیر داره؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ کدومو ندارم تغذیه ام همه اینایی ک گفتیو رعایت کردم تاحالا ولی هیچ تاثیری نداشته ورزش کگل رو فق ...

بله تاثیر داره

اما قطعا مشکلی هست وقتی تغذیه رو رعایت میکنی و اثری نداره عزیزم

هورمونهات رو چک کردی؟ 

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
منم دردای وحشتناک دارم زایمان هم کردم خوب نشدم ولی زمانهایی که سردیجات کمتر مصرف کنم دردم کمتر میشه ...

انشالله زایمان بعدی بهتر بشی واقعا عجیبه ک یه دارویی پیدانکردن واسش  .. من یمدت قبل و روز اول پریود کاچی میخوردم دردم بدتر شد بهتر نشد نمیدونم چرا دردمو بیشتر کرده بود

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

دمنوش گل بابونه یا نعنا بخور. اگه بری عطاری و بگی چه مشکلی داری یه دمنوش مخصوص دارن بهت میدن. بهش می ...

هم توپریودی این دوتادمنوش روبخورم هم قبل پریود؟هرروز چند استکان چقدر بریزم داخل قوری دم کنم؟ی روز نعنا ی روز بابونه یاهردورو باهم دم کنم

بله تاثیر دارهاما قطعا مشکلی هست وقتی تغذیه رو رعایت میکنی و اثری نداره عزیزمهورمونهات رو چک کردی؟

آره عزیزم هورمونام سونو داپلر لگن دادم جدیدا  هبچی دکتراام میگن طبیعیه .. رفتم قرص ول وومن گل مغربی همه ایناروگرفتم هرروز میخورم انگار ن انگار 

هم توپریودی این دوتادمنوش روبخورم هم قبل پریود؟هرروز چند استکان چقدر بریزم داخل قوری دم کنم؟ی روز نع ...

آره بابونه و نعنا باید هر روز مصرف کنی. مشکلی نداره مصرفش توی پریود. 

میزانش بستگی به ذائقه‌ت داره. روزی 2 تا 3 فنجون بخوری کافیه. 

میزان ریختنش توی قوری هم باز به ذائقه‌ت برمیگرده. یکی غلیظ دوست داره یکی رقیق. 

میتونی یه هفته بابونه بخوری یه هفته نعنا. یا یه روز بابونه یه روز نعنا. 

خیلی خودتو درگیر نکن. فقط توی روتین زندگیت جاشون بده. زمان پریود هم به خصوص 3 روز اول رژیم ترک سردیجات داشته باش. ضمنا 3 روز اول به هیچ عنوان حمام نرو. حتی حمام آب گرم. ولی کیسه آبگرم میتونی استفاده کنی. 

آره بابونه و نعنا باید هر روز مصرف کنی. مشکلی نداره مصرفش توی پریود. میزانش بستگی به ذائقه‌ت داره. ر ...

ممنونم گلم تاچند ماه امتحان میکنم واقعا باهمین خوب شدی 

چون اتفاقا یمدت بود نعنا میخوردم بخاطر طعمش ولی خب مرتب تاحالا نخورده بودم 

انشالله زایمان بعدی بهتر بشی واقعا عجیبه ک یه دارویی پیدانکردن واسش .. من یمدت قبل و روز اول پریود ...

ان شاء الله شما هم با اولین زایمانتون دیگه تجربه همچین دردی نداشته باشید قبلاً باید میرفتم سرم میزدم تا دردم خوب بشه الان قرص هیوسین و دیکلوفناک میخورم یا ناپروکسن بهتر میشم 

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
ان شاء الله شما هم با اولین زایمانتون دیگه تجربه همچین دردی نداشته باشید قبلاً باید میرفتم سرم میزدم ...

خداروشکرر مرسی عزیزدل

خداروشکرر مرسی عزیزدل

🌹🌹🌹

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
ممنونم گلم تاچند ماه امتحان میکنم واقعا باهمین خوب شدی چون اتفاقا یمدت بود نعنا میخوردم بخاطر طعمش و ...

خواهش می‌کنم گلم

آره تازه من بابونه و نعنا نخوردم. فقط سردیجاتو ترک کردم. بعدها فهمیدم این روش هم کمک کننده بوده. چند ماه پیش به یکی از اقوام گفتم اونم استفاده کرد و راضی بود. ولی بعد یه مدت ول کرد و دوباره می‌نالید. بعد رفت عطاری و دمنوش زنان بهش دادن خیلی راضی بود. البته اون مشکلات دیگه هم داشت. ولی درکل با این روش‌ها مشکل حل میشه. فقط سعی کن رعایت کنی. به خصوص زمان پریود.