2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم شمابودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 124 پست
از این حرکتش باید کاملا متوجه قصد و هدفش شده باشیاون خودش میدونه ک قرارنیست اخلاقشو تغییربده و نگران ...

من گفتم مهریمو میبخشم مهریه من ارزشش سه برابر ارزش خونشه گفتم اینجوری دیگ نمیتونی بیرونم کنی گف ن خونمه ال بل

نکرد بگه باشه خب حداقل نصفش

یا صحبت کنه بالا پایین کنه ب نتیجه برسونه

گفتم جای خونتو عوض کن اونجا چاقوکشیدی ابرو نمونده واسمون گف ن من ۳۰۰ ملیون هرینه بازسازی کردم نمیتونم و گذاشت از جلسه رفت

جوابش میشه چاقوکشی ؟ فردا بچه دار شی با باباش بخواد تو بازی کل کل کنه ، قهر کنه و ... باباش باید عصب ...

مشاور رفتیم دیگ دوتایی توضیح دادم داخل تاپیک

گف باید تست بده من حس میکنم شخصیت مرزی هست اما حاضر نشد تست بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه فقط بدی نداشته ک ی تنه ب بدیاش ببندمشبخاطر خوبیاشه ک دودلم

یه بار دیگه کامنتمو بخون

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
از چی پشیمون بشی؟ ازین ک با ادم عصبی و چاقو کش زندگی نکردی؟ و اون بابای بچت نشد؟ ک یهو جلوی روی بچت ...

خانوادم بشدت حمایتم میکنن و مشکلی ندارم واقعا

همه جوره ساپورتم میکنن مالی عاطفی

الانم سه ماهه خرجمو بابام میده ی هزاری نداده شوهرم

یکم منطقی فکر کن،میترسی  دلت بمونه پیشش؟؟پیش چیش؟چاقو کشیدناش و از خونه بیرون کردناش؟یا غیب شدنای ماه به ماهش؟عزیزم قدر خودت رو بدون،قدر زحمتی که پدر مادرت برات کشیدن بزرگت کردن رو بدون.همین

یکم منطقی فکر کن،میترسی دلت بمونه پیشش؟؟پیش چیش؟چاقو کشیدناش و از خونه بیرون کردناش؟یا غیب شدنای ما ...

دلم برااونا میسوزه ک غصه منو میخورن ک زندگیم پاچیده😔

تو این سه سال سه بار ز‌د ب اسم مامانش ب اسم خودش هی تکرارچون پارسالم میخاسم جداشم نذاشت منم فرصت داد ...

این اقا دو سه تا زن دیگه هم بگیره بازم سرنوشتش همین طلاقه . اون جوری که از خودش و مادرش میگی احتمالا خودشیفته هم هست . من اگر شب بیرون از خونه بخوابم و مرد زندگیم نگرانم نشه و دنبالم نیاد میگم نامرد زندگی منه و نسخه شو می پیچم . گاهی وقتی وسط بحران وایسادی توانایی تصمیم گیری رو از دست میدی اما بقیه خیلی واضح می بینن چی اطرافت میگذره . من نمیگم دهن بین باش اما به افراد دلسوز و دانای خانواده ات گوش کن . مشورت بگیر . و سعی کن دلتو آرام کنی . توصیه ام اینه دیگه نه پیغام و پسغام براش بفرستی نه باهاش حرف بزنی تا کاملا باور کنه تصمیمت طلاقه .  وقتی خونسرد بگی طلاق می خوام باور می کنه . چون ما زنها متاسفانه تا تقی به توقی بخوره میگیم طلاق می خوایم مرد هم فکر می کنه باز یه تهدیده  تا لحظه اخر هیچ حرکتی نمی کنه .حتی اگر قلبت لرزانه ظاهرتو حفظ کن. اگر حرکتی در جهت جلب رضایتت کرد ارزش موندن داره اگر نه هرگزززز به پشت سرت نگاه نکن عزیز دلم. اینده قطعا روشنتر از گذشته است ❤️ برات آرز‌وی بهترینهارو دارم دختر نازنین

دلم برااونا میسوزه ک غصه منو میخورن ک زندگیم پاچیده😔

قربونت برم درکت میکنم اما اشکال نداره این روزا هم میگذره ولی این آقا واقعا مرد زندگی نیست آبرو نمیفهمه غیرت نداره زنش رو ول میکنه غیب میشه اصلا چند شخصیتیه اینجور مرد تو رو هم از خودش بیشتر روانی میکنه تعادل رفتاری نداره از خدا میخوام خیلی زود روزای خیلی قشنگی رو بهت نشون بده تا از اعماق قلبت مزه ی خوشبختی رو بچشی

این اقا دو سه تا زن دیگه هم بگیره بازم سرنوشتش همین طلاقه . اون جوری که از خودش و مادرش میگی احتمالا ...

شما چند سالتونه؟ خيلي ارامبخش صحبت ميكنين

ممنونم ك برام وقت گذاشتين و نظرتون رو گفتين

راستش خودمم ميدونم ب دردم نميخوره

ي مادر داره ك ازاول جز فتنه و شر توزندگي من كاري واسم نكرد شوهرمم طرف من درميومد اما يدفه ميرف طرف مامانش 

جلو مامانش ب من فوش ميداد و طرفداري مامانشو ميكرد

خيلي اذيتم كردن منك حلالشون نميكنم واگذارشون كردم

من فقط درعجبم ك من ازدواجم رو سپردم امام رضا حرم خودشم عقد كردم چرازندگيم اينجوري از اب دراومد😔مامان بابام غصمو ميخورن و ناراحتشونم😔شوهرم هيچ تلاشي نكرد همه كفتن خواستت زياده ك خاسي خونشو ب اسمت كنه اما من ميكم وقتي سابقع بيرون كردن منو داره حقمه تضمين بخام ازش درسته خرج خونه كرده بازسازي كرده اما وقتي ابرويي نمونده اونجا چجوري ازم زندكي كنه

قربونت برم درکت میکنم اما اشکال نداره این روزا هم میگذره ولی این آقا واقعا مرد زندگی نیست آبرو نمیفه ...

مامانش اذيتم ميكرد طرف منو ميگرفت بعد يدفه ميرف طرف مامانش 

من نفهميدم اخر طرف منه يا مامانش

من ازش تضمين خاستم نداد 

منم واقعا نميخام برگردم چ برسه بدون تضمين

شما چند سالتونه؟ خيلي ارامبخش صحبت ميكنينممنونم ك برام وقت گذاشتين و نظرتون رو گفتينراستش خودمم ميدو ...

از طرف من به پدر و مادرت بگو تا وقتی شما منو انقدر ارزشمند نمی بینید و یک خونه بنام زدن رو خواسته زیادی می بینید از بقیه انتظار تکریم و ارزشگزاری ندارم . خودت رو دست پایین بگیری همه هم همون قدر بهت بها میدن . من چهل و چهار سالمه عزیز دلم . هر وقت خواستی گپی بزنی من در خدمتم .