2777
2789

غم دنیا انگار رو دلمه

دلم میخواد مث ی بچه بخزم آغوش مادرم انقدر گریه کنم تا خوابم ببره

فکرشم نمیکردم ی روز با عشق خودم ارزدواج کنم و انقدر سختی و مشکلات داشته باشم

بخدا با خانوادش تو ی ساختمونم از بس هوامونو دادن ک انگار باهاشون زندگی میکنم تو همه چی هستن 

ار همه چیز خبر دارن

انقدر خستم از دستشون دلم مبخواد نبااشم دلم ماااادرمو میخواااد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نه

حتی کم میرم خونه والدینم 

چون ازشون حس بد میگیرم، تو دوران مجردیم اونا مدام مشاجره داشتن، اذیت میشدم

ماهی یکی دو بار میرم، اونم موقع برگشت حالم بده و کلی انرژی منفی گرفتم

همیشه دلم خونه خودمو میخواد

منم با مادرشوهرم تو یه اپارتمانم ولی کاری بهم ندارن

البته خب مشکلات هست ولی کنار میام

من نهحتی کم میرم خونه والدینم چون ازشون حس بد میگیرم، تو دوران مجردیم اونا مدام مشاجره داشتن، اذیت م ...

از رفت امد و مهمونی و کجا میرین کجا میاینتون خبر ندارن؟؟

شوهرت هرروز نمیره خونشونگ؟وقتی مهمون بیاد مجبور نیستی بری کمک؟؟وقتی مریضی میگیره شوهرت مادرشوهرت نمیاد ورد دلتون نره خونش بیاد گریه کنه هی؟؟پدرشوهرت شی و روز جلو پنجره کشیک نمیده ؟؟ببینه کی میاد کی میره؟؟

به نظرم خودت خودتو کنترل کن وگرنه کاری باهات می کنن که خود به خود کنترل شی

چ کنترلی خواهر 

امشب اومده چون شوهرم سنگ کلیه داره باید عمل شه اومده خونه م با گریه نشسته ور دل شوهرم 

گریه میکنه هییی دل مارو هم ناخوش کرد حالا میدونم نارحوه درکش میکنم اما چیز بزرگی نیست بعد میگقت امشب پیشت میخوابم مااادد انقدر بهش رو ندادم تا رفت

از رفت امد و مهمونی و کجا میرین کجا میاینتون خبر ندارن؟؟شوهرت هرروز نمیره خونشونگ؟وقتی مهمون بیاد مج ...

تا حدودی از رفت و امدهام مطلع میشن

شوهرم اگه وقت داشته باشه، هر شب سر میزنه

اگه همسرم مریض باشه و خیلی حالش بد باشه ممکنه مادرشوهرم یه 10 دقیقه ای بیاد پسرشو ببینه

پدرشوهرم کشیک نمیده ادم فضولی نیست

و اگه مهمان داشته باشن

نه من نمیرم کمک چون وقت ندارم

ولی اگه من مهمان داشته باشم اونا میان کمک