2777
2789
عنوان

احساس گناه میکنم تغذیه کودک بیست ودو ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 70 پست
ممنون عزیزم ک حواب دادین من فقط امروز رو کفتم ولی همیشه ساعت 9 بیدار میشه و نه و نیم صبحونه میخوریم ...

زرده هم خوبه ،نمیخوره؟ دکتر گفت شیر خشک قطع کنم غذا بدم، اتفاقا خیلی تاثیر داشت، و اینکه مزه های مختلف بده، 

چون پسرم بد غذاس من همه رو امتحان کردم.  ببین چی دوس داره . مثلا پسرم فرنی دوس داره، من همه چی داخلش قاطی میکنم میخوره، خرما ،پودر سنجد ، موز ، ارده، هربار یکیشو

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
قضاوت نکن من از خدامه همه چی بخوره ب قران قسم از ناراحتی این ک چیزی نمیخوره پیر شدم دردامو میام اینح ...

دیکه چاره چیه، با یه چیزی سرگرمی کن.. حوصله خیلی زیادی میخواد...  

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قضاوت نکن من از خدامه همه چی بخوره ب قران قسم از ناراحتی این ک چیزی نمیخوره پیر شدم دردامو میام اینح ...

دقیقا دخترمو با همین وضع بزرگ کردم انقد دنبالش میدوییدم ناهار میرسید ب شام سفره هنوز وسط خونه پهن عزیزم قضاوتت نکردم نگفتم قطعا اینجوره گفتم احساس میکنم آخرشم گفتم شایدم اشتباه میکنم بهرحال از روی حس مادری گفتم عزیز شربت اشتها نده بهش توروخدا زینک داره بلوغ زودرس میگیره بچت اگه هم خواستی بدی فقط سانستول آهن دار برای دخترم خوب جواب داد 

خیلی آسیب میزنه این تغذیه و خواب

چیکار کنم بخدا نمیخوره 

تقریبا یه هفته اس واکسن 18 ماهگیشو زدیم از همون روز اشتهاش کامل صفر شده حتی سینمم خوب نمیخوره

قبلش بردم دکتر براش چند جور شربت ویتامین و اینا داده اونا میدم اما هیچ تاثیری تو اشتهاش نداره

چیکار کنم بخدا نمیخوره تقریبا یه هفته اس واکسن 18 ماهگیشو زدیم از همون روز اشتهاش کامل صفر شده حتی س ...

شاید از واکسن باشه، بچه بزرگ کردن خیلی سخته..    

تنظیم خواب شبانه روزی خیلی تو اشتهای بچه تاثیر داره. 

۱۲ شب تا ۱۲ ظهر؟ عصر هم میخوابه؟

آره شب هر ساعتی بخوابه ظهرم اکثرا همون ساعت بیدار میشه بعضی روزام زودتر بیدار میشه ،بعد از 4،5 دیگه ام نیم ساعت میخوابه بیدار میشه اگه ببینم سیر نشده و داره بد قلقی میکنه دوباره میذارم روپام نیم ساعت دیگم میخوابه

شاید از واکسن باشه، بچه بزرگ کردن خیلی سخته.. تنظیم خواب شبانه روزی خیلی تو اشتهای بچه تاثیر داره ...

الان یعنی مثلا شب 12 میخوابه ظهرم 12 بیدار میشه زیاد میخوابه؟

قبلا اینطوری نبود الان چند وقته که اینجوری شده خوابش اگه زودتر مثلا 10 اینا بیدار شه بازم خوابش میاد و خیلی منو اذیت میکنه همش گریه میکنه از بغلم نمیاد پایین

آره شب هر ساعتی بخوابه ظهرم اکثرا همون ساعت بیدار میشه بعضی روزام زودتر بیدار میشه ،بعد از 4،5 دیگه ...

روپا که کلا نمیخوابمونم، خودش میره میخوابه کنارش میشینم یا دراز میکشم ماساژ میدم. ۱۰ میخوابه ۷ یا ۸ بیدار میشه.  عصر هم یک ساعت میخوابه.   من مقرراتیم، عادت کرده به این روال.

😂😂😂واقعا یعنی خوبه غذاش؟

شیر خشک میدی به بچه ۲۲ ماهه ؟

شیر پاستوریزه باید بدی خواهر 

اون شیرم باید ازش جدا کنی

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

الان یعنی مثلا شب 12 میخوابه ظهرم 12 بیدار میشه زیاد میخوابه؟قبلا اینطوری نبود الان چند وقته که اینج ...

۱۲ دیره هم برای خواب هم برای بیدار شدن.   هورمون رشد از ۹ شب ترشح میشه تا ۲ ۳ شب.