2777
2789
عنوان

بچه ها ی پسر توی مدرسه پسرمو میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 37 پست
دوستم یه پسری بچش زده بود البته اونا بزرگ بودن 15 سالشون بود الکی با پا زده بود شکم پسرش دوستم هم م ...

۱۵دیگه بزرگن.من بدبختی دلم نمیاد با بچه مردم بد حرف بزنم یا یترسونمش .پسرم از خودم بدتره

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
آره خییییلی پسرهااا معمولا حالت تدافعی دارن با اینکه ۳ ۴ تا ناظم دارن ولی بازم میگم خدایی نکرده اتفا ...

اره پسر منم خیلی مظلوم .امسال مدرسشو عوض کردم گفتم بهتر بشه ولی انگار نشده.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پسرم چهار سالشه. چون میبینم بچه محتاطی ه، مدام بهش میگم هرکس زدت، تو هم بزنش. دستشو بگیر نذار بزنت. از خودت دفاع کن. البته برا بچه های دعوایی نباید اینطوری بهش بگی...ولی پسر من محتاط و صلح طلبه کلا.

اگرم ببینم داره دعوا میکنه، نمیرم کمک. مگر خطر غیر قابل جبران در کمین باشه.

بعدم که کتک میخوره، عادی جلوه میدم. و بهش میگم دعوا همینه . تو هم زدیش آفرین. اینطوری اعتماد به نفس میگیره.

همیشه هم بهش میگم نترس از حقت دفاع کن. اگر مادر پدر اون بچه اومدن، من و بابا ازت طرفداری میکنیم. غلط کرده چیزی بگه.

ولی خودمو نمیرم قاطی کنم. چون من تا کی میتونم؟؟؟

داداش من همین طوری جلو رفت، تو دبیرستان بیچاره شد. چون خودش نمیتونست از خودش دفاع کنه، هرروز خونی مالی میومد خونه

۱۵دیگه بزرگن.من بدبختی دلم نمیاد با بچه مردم بد حرف بزنم یا یترسونمش .پسرم از خودم بدتره

آره قبول دارم 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

من پسرم چهار سالشه. چون میبینم بچه محتاطی ه، مدام بهش میگم هرکس زدت، تو هم بزنش. دستشو بگیر نذار بزن ...

دقیقا این حرفا رو بهش می‌زنیم حتی میگه میترسم اخراجم کنن من و پدرشم میگیم مهم نیست ما پشتتیم .صد بار گفتم دست طرف رو بگیر نزار بزنه ولی انگار نه انگار .دیگه خسته شدم.وافعا هم نمیتونم بگم تو بدتر بزن.چون خدایی نکرده اتفاقی بیفته چیکار کنم.پسر منم کامل صلح طلبه