باب_اسفنجی۱۴۰۱ مدیر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 3118 عنوان همین الان به چی فکرمیکنیدخیلی دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 143 پست خودم به اینکه کی خونه میگیریم برم خونه خودمبه اینکه میتونم تو ساختمون مادرشوهر زندگی کنم یانه به تبعیض پدرمادرم بین من وابجیمبه اینکه همسرم اولیت زندگیش من نیستمبه اینکه احساس تنهایی میکنم شماچی امروز | 01:06 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
silentbeautiy عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 106 به این که چرا عاشق کسی شدم که قرار نبود هیچ وقت بهش برسم
الناخانوووووم عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 3691 همیشه داره؟ یه چند وقت برداشت بعد سر موضوعی حرفمون شد باز رمز داد الگو هم داده یادم گفت خودتو بکشی دیگه رمز باز نمیکنم.. میگه گروه خانوادگیشون هست حرفی میزنن من نباید ببینم اما چرت میگه آرزومه بازش کنم کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمیکرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
iiiiimahhhh عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 1949 به اینکه من امروز انقدر از کار شوهرم حرص خوردم که فشارم رفت بالا و اون به من میگه برای چی ناراحتی😭😭
سالادفصلmz عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 12199 به اینکه زیر کله پاچه روخاموش کنم بخوابم یا روشن بمونه ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
nazaninar عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 84 بسپار دست زمان مشخص میکنه مشکل من دقیقا همینه میره جلوتر مبهم تر میشه اونم دلش نمیاد ک بزارتم کنار ولی حالش هم خوب نیست
باب_اسفنجی۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 3118 ی حرفی زدم به یکی که الان که فکر میکنم میبینم واقعا لزومی نداشت اون حرفو بزنم ک ببخشید ولی مثل سگ پش ... اشکال نداره دیگ گذشته
merida1362 عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 4855 ب اینکه بوی بدی ک از سینک آشپزخونه میاد رو چطوری رفع کنم همه کاری کردم جواب نگرفتم منم ب بو حساسمخیلی خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰 خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
دتلکم عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 31 ب اینکه سه شبه زندگیم جهنمه شوهرم گرفته خوابیده من دارم گریه میکنم عین خیالش نیس
باب_اسفنجی۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 3118 بی پولیینی چی همسراولش نیستین؟ خودتونم قبلا ی بار ازدواج کردین؟ نه عزیزم فقط اولویتش نیستم
باب_اسفنجی۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 3118 خدا کمکت کنه عزیز🙏🏻❤️من به این وضع اقتصادی افتضاح که کمرمونو شکسته ترس از فردامون داریم بخاطر ساده ... مرسی عزیزم نگران نباش هممون این مشکلاتوداریم درست میشه❤
باب_اسفنجی۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 3118 ب خییلی چیزاا خییلی💔فقط معجزه میخوام اتفاق میفته بسپربه خدا