2777
2789
عنوان

اگه به دکتر بگین راکوتان خوردین مجوز سقط میده

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور؟؟؟باید دکتر قرص بدهاگر بگیم دکتر سقطش میکنه؟؟

بگین به دکتر، اگه سقط کرد که چه بهتر اگه نه با زیر میزی و این چیزا راضیش کنین. قبول نکرد، یکی دبگه رو پیدا کنید. خلاصه هرجوریه سقط کنه. راکوتان قطعا رو جنین تاثیر میذاره. ینی زنداداشت نمیدونه وقتی راکوتان میخوره باید جلوگیری کنه و حتی اگه راکوتان و قطع کرد هم تا ۶ ماه الی یک سال نباید باردار شه؟؟؟؟

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

اونم باز مجوز نمیدن.خیلی سخت گیر شدن

چرا عزیزم 

وقتی مشخص بشه مشکل داره مثلا عقب ماندگی  سندروم داون و این چیزا،‌ مجوز رو میدن 

برا دخترخالم مجوز دادن  گفتن سندروم داونه

سقط نکرد  خداروشکر سالم ب دنیا اومد

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

چرا عزیزم وقتی مشخص بشه مشکل داره مثلا عقب ماندگی سندروم داون و این چیزا،‌ مجوز رو میدن برا دخترخال ...

کِی؟ جدیدا سخت گیرتر شدن.  اصلا یه وضعی شدهه😬😬😬

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بگو بیچاره شدیم

مگه چن وقته حامله‌س؟

از زیر ۳ ماه باشه با قرص سایتوتک سقط میشه

فقط لازمه داروخونه آشنا داشته باشین

حتی بضی از عطاری ها هم میتونن جور کنن براتون 

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

عقب مونده بزرگ کنیم؟؟

غربالگری اول عقب مونده باشه مشخص میشه مجوز سقط میدن الان فقط غیرقانونی میتونی یه قرصی هست میزارن داخل واژن خونریزی میکنی بعد میری بیمارستان مجبور میشن کورتاژ کنن اونو پیدا کنی حله البته بازم مبگم من نمیدونم این کار درسته یا نه چه معلوم شایدم بچه سالم باشه خدا هرچی بخواد همون میشه

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40