2777
2789

خیلی ضایعه بچه ها مثلا طرف کنارم وایساده اینم دم گوشم پچ پچ میکنه با انگشت اشاره میکنه یه چیزی درباره طرف بهم میگه یا مثلا هفته پیش سر یکی از کلاسا ما آخر نشسته بودیم بو میومد خیلی آروم گفتم یه بوی بد از کلاسمون نمیاد؟گفت چرا جلوییمون حموم نرفته😐خب طرف بشنوه ناراحت میشه به گمون خودش آروم میگه ها ولی آدم حس بدی میگیره من خودم طرف بو هم میده به روی خودم نمیارم ابروش نره یا مثلا میگم شاید طرف یه مشکلی داره درک میکنم ولی اینجوری که دوستم میگه میگم لابد فردا یه چیزیم سر من اومد در گوش یکی دیگه پچ پچ میکنه

میخوام محترمانه بگم این رفتارش ترک کنه چیکار کنم؟مثلا بگم فردا سر منم همین حرفو میزنی؟

اذیت میشم من طرف بشنوه میگه چقدر بیشعورن(در حالی که نمیدونه واقعا من بیگناهم)

نمیخوام قطع ارتباط کنم اول میخوام بهش بفهمونم اگه متوجه نشد بعد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تجربه‌ش رو دارم

من اینکارو کردم و مشکل حل شد

گفتم که یه مسیر معنوی برای پاکسازی روحم رو شروع کردم که توی این مسیر نباید غیبت بکنم و بشنوم و قضاوت نکنم و...

اولش هم گفتم یه مسیر ۲۱ روزه‌ست

بعدش گفتم دوباره یه دوره دیگه ۲۱ روزه رو شروع کردم برای پاکسازی بیشتر

هر موقع هم میومد غیبتی بکنه یا حرفی بزنه، میگفتم ای وای پاکسازیم خراب میشه دیگه ادامه نده

اینجوری نه رابطه‌م باهاش خراب شد، نه دیگه مجبور شدم غیبتاشو بشنوم

یه دونه بزن تو دهنش😐

بخدا دلمم میخواد یا فکر میکنه خیلی انیشتینه 😐😐رشته تجربی بوده و خب ریاضیشون از رشته من سطح بالاتری داشته حالا سر درسمون هی اینجوریه که عه تو فلان چیزو بلد نیستی؟بعد توضیح می‌ده

حالا یکی دیگه میپرسه آره این چرا جوابش اون شد این دم گوشم میگه وای بچه ها خنگن الن بلن بهش میگم خب این مطالب برای ما تازه شما داشتین تو گوشش نمیره

تجربه‌ش رو دارممن اینکارو کردم و مشکل حل شدگفتم که یه مسیر معنوی برای پاکسازی روحم رو شروع کردم که ت ...

چی بگم نشد اینکارو میکنم مرسی از اینکه تجربتو اشتراک گذاشتی

واقعا خیلی زشت و چیپه این حرکت

بخدا خیلی😐😐رشته تجربی بوده و خب ریاضیشون از رشته من سطح بالاتری داشته حالا سر درسمون هی اینجوریه که عه تو فلان چیزو بلد نیستی؟بعد توضیح می‌ده

حالا یکی دیگه میپرسه آره این چرا جوابش اون شد این دم گوشم میگه وای بچه ها خنگن الن بلن اینکه چیزی نیست که من درس فلان خونده بودم بهش میگم خب این مطالب برای ما تازه شما داشتین تو گوشش نمیره

به نظرم رک بگو. دوستید دیگه. بگو کارت زشته. هر چیم باشه. بهتره نگی. یا بعدن که. تنها شدیم. در م ...

خیلی زشته راستش نمیدونم اینکه رک بگم کار درستیه یا نه چون هنوز شناخت کامل ندارم ازش اول میخوام غیر مستقیم بگم