2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1513 بازدید | 127 پست
دوره ی نامزدی دوره ی خوش خوشانه دوره ی شادی و خوشی و تفریح و .... هست. برای ما ها که نامزدیمون عشق ...

آخه متاسفانه خسیس هم هست جذا ار شکاکی گفتن الان نشون نمیده ولی هست 

1 ماهه عقدیم نمیدونستم تا عقد خودشو نشون نداد بعد عقد دیگه خیالش راحت شد زنشم

هرچه زودتر طلاق بگیر.ببین خواهرانه بهت چندتا چیز بگم خیلی بهشون فکرکن.

اول اینکه اینجور ادما هیجوقت خوب نمیشن هیچوقت و حتی اگه خوب هم بشن سالها میگذره که تو پیر و افسرده و پژمرده میشی .

بعدم اینکه ارزش خودتو حفظ کن و خودتو بالا بگیر چرا اجازه میدی یکی دیگه برات تصمیم بگیره که روی عبا چادر بپوشی یا تو مجلس زنونه باحجاب باشی؟ اخه مرد رو چه به این کارا و خاله زنک بازیا.

این افراد همیشه حواسشون به همه چی هست به اینکه چی پوشیدی چی گفتی فلان مهمونی ایا مردا نگات کردن یا نه،و ذهنش خبلی سمت چیزای بد میره.

ولی اینو بدون پوشش ادم و اختیار ادم باید دست خودش باشه نه یکی دیگه.عشق و احساس رو هم بنداز بیرون چون الان دوستش داری ولی نهایت یکی دو سال بعد دیوانه میشی از زندانی که برات درست میکنه.این ادما هرروز بدتر میشن هیچوقت فکرنکنی با مشاوره و این چیزا خوب میشن. پس تا دیر نشده طلاق بگیر و به این حرفاهم که قول بده خوب بشه و این چیزا اصلا توجه نکن چون نمیشه

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه متاسفانه خسیس هم هست جذا ار شکاکی گفتن الان نشون نمیده ولی هست

خب دیگه بدتر دیگه بدتر.   اگر الان جدا شی  خوشبخت دو عالم هستی.  چون اسمش پاک میشه از شناسنامت و دیگه اسم مطلقه روت نمیاد.  

به چی این دلخوش کردی که میخوای بهش فرصت بدی؟  همچین آدمی نباید بذاری کفشتو حتی لیس بزنه.  تا چه برسه به اینکه بخواد شوهرت باشه و بهت زور بگه و تورو  بازخواست کنه   .  اگر بهت اعتماد نداره غلط کرده گ خورده باهات ازدواج کرده. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
خودش گریه و زاری میکنه میگه غلط کردم درست میشم

هیچوقت درست نمیشه.چرا فکرمیکنی باید بهش فرصت بدی؟ فکرکن حالا اومدی ازدواج کردین به چند سال دیگه فکرکن مطمعن هستم تو ۲۵ سالگیت یه ادم پژمرده هستی که هیچ شادابی و سرزنده ای تو وجودش نیست و همیشه وقتی با شوهرت و احتمالا پدربچت میری بیرون باید ترس همه چیو داشته باشی و از یه جایی به بعد مطمعن باش خسته میشی و چون دیر شده روز به روز افسرده تر میشی ولی الان دیر نیست. این حرفارو طبق تجربه میگم الکی نیستن

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
خودش گریه و زاری میکنه میگه غلط کردم درست میشم

من چرا از شوهرت خوشم اومد 😬 من دوسدارم شوهر بهآدم گیر بده و حساس باشه احساس میکنم خیلی زنشو دوس داره که گیر میده 

بهترین دین انسانیت

هرچه زودتر طلاق بگیر.ببین خواهرانه بهت چندتا چیز بگم خیلی بهشون فکرکن.اول اینکه اینجور ادما هیجوقت خ ...

اره کاملا حرفات درسده چند روزه ازش دور شدمم آرامش دارم استرس ندارم نفس راحت میکشم

خب دیگه بدتر دیگه بدتر. اگر الان جدا شی خوشبخت دو عالم هستی. چون اسمش پاک میشه از شناسنامت و دیگ ...

اخه منم مبگم اعتماد نداری چرا اومدی منو گرفتی ولی ابن آدم به هبچکسسسسس اعتماد نداره هیچکس

من چرا از شوهرت خوشم اومد 😬 من دوسدارم شوهر بهآدم گیر بده و حساس باشه احساس میکنم خیلی زنشو دوس دار ...

آرزو میکنم گیر همچین مردی نیفتی.    از فاز رمانای دوره ی تینیجری بیا بیرون.   مشخصه هنوز مجردی که داری نپخته نظر میدی. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
من چرا از شوهرت خوشم اومد 😬 من دوسدارم شوهر بهآدم گیر بده و حساس باشه احساس میکنم خیلی زنشو دوس دار ...

دوست داشتن اصلا اسمش این نیست اصلاااااااا.

از کی تاحالا بدبینی پارانویید شکاکی اسمشون شده دوست داشتن زندگی کردن با این ادما پیرت میکنن 

هیچوقت درست نمیشه.چرا فکرمیکنی باید بهش فرصت بدی؟ فکرکن حالا اومدی ازدواج کردین به چند سال دیگه فکرک ...

بله درسته 

باورت مبشه همبن الانم ازش جیترسم این دو روز که هی همو دیدیم نگاهش نکردم از نگاهش میترسم از همه چی 

صدای پرنده خا کبومپ میگفتم وای دارن ازمون عکس میگیرن که بابام گفت خب بگیرن چرا انقدر نگرانی

اخه منم مبگم اعتماد نداری چرا اومدی منو گرفتی ولی ابن آدم به هبچکسسسسس اعتماد نداره هیچکس

این پارانوییدش خیلی گسترده  و پیشرفته س.   زندگی رو جهنم میکنن اینا. 

ماها فقط یکبار داریم زندگی میکنیم   مدت کمی جوان هستیم. چرا باید جوونیتو وقف اینجور آدمی کنی؟  

اره ازش بدم اومد حیلی بهش احترام گذاشتم حیلی باهاش خوب یودم خودشو نشون داد

عزیزم تا اونجایی که فهمیدم شوهرتم آدم نیست البته ببخشید ولی با این شوهر صد در صد تهش تلخه...

😐😂😂😂دوسم که داره اره خیلی یکم ناراحت بشم سری میفهمه حتی یه کم و هی گفت اشتباهی کردم ببخشید گریه و زاری که دیگه تکرار نمیکنم و تاری هر کاری میکنه که من ببخشمش جلو همه میگفت این زندگیمی نمیتونم ازش بگذرم 

اما بهم بی اعتماده دو تا تاپیک قبلم رو بخونی میفهمی 

آرزو میکنم گیر همچین مردی نیفتی. از فاز رمانای دوره ی تینیجری بیا بیرون. مشخصه هنوز مجردی که دا ...

نه بابا متاهلم شوهرم از بس یخه احساس کردماینجورمردا میتونن جذاب باشن ،نظر خاصی ندادم که اسی بخواد تحت تاثیر حرفام قرار بگیره 

بهترین دین انسانیت

آرزو میکنم گیر همچین مردی نیفتی. از فاز رمانای دوره ی تینیجری بیا بیرون. مشخصه هنوز مجردی که دا ...

اره 

بی اعتمادی خیلیییی بده بد دلی خیلیییی بده وحشتناکه اصلا چون هر چی بگی باور نمبکنه 

اون وقته که فید همه چیو میزنی