2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 127 پست
نه خوشحال نیستن اما خیلی مغرور و خودشونو بالا میگیرن بذ دله بهم اعتماد نداره اصلااااا همش میگه دروغگ ...

متوجه نشدم چه دروغی گفتی پیام دادی زدی زیرش؟

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اصلا روز خوش بعد عقد نداشتم من همش دعوا و ناراحتی نه اینکه من دعوا کنم اون باهام دعوا میکرده چون ...

آفرین بگو مهر حلال جون ازاد خودتو راحت کن شوهر قطعی خو نیومده ای ادم فردا میکنتت تو خونه درم روت قفل میکنه گوشیتم از دستت میگیره میگه با یکی دیگه ریختی روهم والا بعید نیست از چنین ادمایی. همین فردا برو شروع کن ب کارای طلاقت این مشکل از خود پسره س ک خونوادشم ایقد تونستن پررو باشن هرحرفیو بهت بزنن. قدر زندگیت بدون بخاطر ای ادمو هم نابود نکن نه خودتو نه خونوادتو نه اعصابتو و نه جوونیتو 

خب سیاست داشته باش.چرا هی قسم و ایه که من نگفتم درمورد حجاب؟باید میگفتی نگفتم اگه گفتمم فکرمیکنم پوش ...

اخه نگفتم خیلی بده که دروغ میگن توی یه جمع این حرفو زده زاجبم بد گفته میترسم فردا روزی حرف دیگع ای زاجبم بگن

نامزدم جلو خانواده ها میگفت دروغی بهم گفته که نمیتونم جلو شما بگم هر چی گفتم بگو چه دروغی نگفت بعدا گفت اینطور گفتم نگهت دارم

اره اصلا روز خوش بعد عقد نداشتم من همش دعوا و ناراحتی نه اینکه من دعوا کنم اون باهام دعوا میکرده چون ...

جند سالته؟

بیین اینو از ته دل بهت میگم اگه نامزدت شکاکه بدبین هست پیر میشی دیوونه میشی رو انتخابت فکرکن

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

نامزدت روانیه.  پارانویید و شکاکیت هیییییچوقت خوب نمیشه هیچوقت درمان نمیشه.  هرسال از سال قبل بدتر هم میشن این موجودات بدردنخور شکاک. 

تا بکارت داری جدا شو  چون اگر باکره باشی اسم شوهرت از شناسنامت پاک میشه.  حالا بازم خود دانی.  

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
19 سالمه

بیخیاااال بابا سنی نداری چند وقته عقد کردی؟ خوب تو قبلا میدونستی بددل و شکاک هست چرا عقد کردی باهاش اخه. ببین این مدل مردا هیچوقت خوب نمیشن من یه چیزی میدونم که میگم.ولی اگه باهاش،بمونی پیر میشی یه روز یاد این حرفم میوفتی

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
بد دله بی اعتماد هست بهم میگه دروغگویی میخوای منو دور بزنی

نامزدت؟

بعد ببخشید رو چه حسابی میخوای بهش فرصت بدی فکر میکنی درست میشه؟بخدا اگه درست بشه پیر میشی تا یکم بهت اعتماد کنه

نامزدت روانیه. پارانویید و شکاکیت هیییییچوقت خوب نمیشه هیچوقت درمان نمیشه. هرسال از سال قبل بدتر ه ...

اره حدس خودمونم همینه 

ازش میترسم مثل چی نگاهم مبکنه حالم بد میشه استرس دارم پیشش

بیخیاااال بابا سنی نداری چند وقته عقد کردی؟ خوب تو قبلا میدونستی بددل و شکاک هست چرا عقد کردی باهاش ...

1 ماهه عقدیم 

نمیدونستم تا عقد خودشو نشون نداد بعد عقد دیگه خیالش راحت شد زنشم

اره حدس خودمونم همینه ازش میترسم مثل چی نگاهم مبکنه حالم بد میشه استرس دارم پیشش

دوره ی نامزدی دوره ی خوش خوشانه دوره ی شادی و خوشی و تفریح و .... هست.  برای ما ها که نامزدیمون عشق و عاشقی بوده  وقتی اومدیم زیر یه سقف  یه سری مشکلات پیدا کردیم.  حالا چه برسه به شما که از الاااان انقد مشکل دارید اونم چییی؟ شکاکیت و بددلی.    دودسته مرد هیچوقت درست نمیشن هیجوقت. اولی مرد خسیس  دومی مرد شکاک. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...