2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 127 پست
نه عجه نکردم فرصت دادن صبر کردم بخشیدم اما اذیت میکنه بعد الان دلم برای گریه های پسر میسوزه

ازش بخواه خودش و جنمش رو نشون بده بگو تمام این مسائل رو حل کن با خانواده ها صحبت کن شرایط نرمال کن اختلافات رو حل کن

بگو گریه مال نوزاد هستش تو مردی  زندگی مون رو بساز 

من مسلمانم به خدای علی بن ابی طالب(ع)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بذار ی جریانی رو بهت بگم شاید کمک بشه برات. اوایل نامزدی منو نامزدم چون جفتمون هم سنمون زیاد نیس اگه ...

اخه پسر اذیتم میکنه فکر کردم اینا یکم پشتم درون بگن اشتباه بوده اما اینا بدتر کردن و الان زنگ میزنن به فامیل که برگرده فکر طلاق نکنه اشتباه کردیم اما پیش خودم نه

نمیدونم خودت صلاح کار و بیشتر بسنج ببین پر رو نمیشن برگردی

اره حیلی پرو میشن دلم برای گریه های پسر فقط میسوزه و 80 درصد فکر میکنم زندگی با این پسر بدبختم میکنه

نه اصلا ما مذهبی هستیم سنتی ازدواج کردیم حتی میگفت من ملاک هامو به مامانم گفتم اون این دخترو تایید ک ...

فکر کردم دوست بودین حالا بهت شک دارند و بد طینت شدند ،خدا لعنتشون کنه که باعث ناراحتیت شدند دیدی درست نمیشه طلاق بگیر عزیزم این همه آدم جدا شدند مگر دنیا به آخر رسید،زود پیرت میکنند اگر همیشه همینجوری عذابت بدند

من تاپیکایِ قبلیتو الان خوندممشکلِ اینا و همسرت خیلی جدیه خودتو بدبخت نکن لطفامشاوره هم بگیر

رفتیم مشاوره اونم گفت نه بعد تهدیدش کردن امروز زنگ زد گفت نه فرصت بده

وای مار شوهر خاله هم بد بودا دهن لق😀

خدا خیرش بده حداقل باعث شد من از رو ناپختگیم هییی نخام فک کنم اره اینا تو بتطن هم مث ظاهرشون خوبن. کلا ب نظرم زندکی و تمام مسایل زندگی باید از دور خانواده همسر ب دور باشه. من نزدیک ب دوهفتس وسایل خونم رو چیدیم با نامزدم دریغ از اینکه اصلا خونوادش بدونن. یادگرفتم همه جیم تو خفا باشه 🤣🤣

بهرحال این مسائل بین زن و شوهر هست اول باید خوب فکر کنی سبک سنگین کنی ببینی قضیه انقد حاده که نشه در ...

احه من با دوتا مشاور صحبت کردم گفت خودتو بدبخت نکن جدا شو بعد رفتاراش خیلی اذیتم میکرد خیلی بخشیدم نشد و من تصمیم به جدایی گرفتم و گفتم اما مصمم نبودم و خانوادش مصمم کردن الان که همه حرفیه بهم زذن

بد دله بی اعتماد هست بهم میگه دروغگویی میخوای منو دور بزنی

یعنی در واقع یه آدم پارانوییده!

به زمین و زمان شک داره همه بدن همه دروغگوئن همه میخان ازش سو استفاده کنن

احتمالا پدر ومادرشم یه چیزیشون هست

اگر تحمل توهین و تحقیر و تهمت نداری، بیخود وارد این زندگی نشو

آدم شکاک و آدم خسیس درست بشو نیستند ، معمولا خانواده هاشونم مشکل دار هستن

و خدا برای من کافیست.....
اخه پسر اذیتم میکنه فکر کردم اینا یکم پشتم درون بگن اشتباه بوده اما اینا بدتر کردن و الان زنگ میزنن ...

اولا برو پیش مشاور همه چیزو بیان کن بعدم اگه چیزی شده و دعوایی شده و ناراحتی پیش اومده ی سرش تو بودی بایدددد بیان از دلت دربیارن. البته تو این اتفتقا رو هیچوقت از یاد نمیبری ولی برات میشه درس عبرت ک حتی نون خوردنت هم از اینا پنهون کنی البته این بستگی ب پسره داره ببین ادمی هس ک بخاد طرف تو باشه و عین ای پی پیش مامانیا تق و تق جاش کر قد ننش نباشه