2777
2789
عنوان

بخاطر رفتارای شوهرم خیلی بچه هامو عذاب میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 36 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرچی داره ازش بگیر بعدم بره زن بگیره به درک شمام با بچهات خوش و خرم زندگی کن

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
مشاوره مگیرم ولی باز به هم میریزم

خب حق داری انسانی گوشت و پوست و خون و استخون با احساسی زنی لطافت داری... عزیزم اینجا باید قوی باشی نظر منو میخوای بهترین لباس هات رو بپوش صبح به صبح برو قدم بزن ظرفیت روانت رو ببر بالا با بچت که همه بزنن تو سر شوهر خرت همچین آدم با کمالاتی رو از دست داده یمدت اینکارو تمرین کن بعد میشه جرو وجودت 

برگشت به آزادی🕊

حوصله اش رو داری زیارت عاشورا بخون با صد لعن صد سلام معجزه اش رو میبینی ..با بچه هات اینجور نکن...پد ...

دلم‌میخاد بخونم

ولی فعلا شرایط روحی خوبی ندارم

اره گلم درکت میکنم

منم‌شرایط شما رو داشتم

قول داده بودم خودم مادر خوبی بشم

ولی نشدم

۱۲۱۰۷

در سن حساسین .طوری که نیاز دارن خونشون در آرامش باشه.

پس برو دکتر

حداقل بهت داروهای آرام بخش و بی خیالی بدن .

فکر کن شوهرت مرده . نزار چه هات حسرت بکشن .

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

یکی از دلایلی که حتی اگه با عشق ازدواج کنم

بازم دوس ندارم بچه‌دار شم اینه که هیچوقت

به مردا اطمینانی نیست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
دلم‌میخاد بخونمولی فعلا شرایط روحی خوبی ندارماره گلم درکت میکنممنم‌شرایط شما رو داشتمقول داده بودم خ ...

من حتی مادر هم نشدم ...یک بچه داشتم ک فوت شد امشبم فهمیدم ذخایر تخمدانم بی نهایت پاییه و باید برم تخمک فریز کنم...نابودم نابود و واقعا پدرو مادرمو نمیبخشم 

منم دو سه روز ک استارت زیارت عاشورارو زدم فقط برای ارامش دلم...چون یک پیج تو اینستا بود اونجا کسایی ک هر روز انجام میدادن کمترین اثرش رو گفته بودن ارامشه...و من سخت محتاج همین ارامشم جدایی از سلامتیم

خب حق داری انسانی گوشت و پوست و خون و استخون با احساسی زنی لطافت داری... عزیزم اینجا باید قوی باشی ن ...

چشم عزیزدلم

حتما حتما انجام‌میدم

خیلی از خودم گذشته بودم

همیشه لباسای بد ینی کهنه میپوشیدم به خودم‌نمیرسم

ولی باید تغییر کنم