2777
2789
عنوان

بخاطر رفتارای شوهرم خیلی بچه هامو عذاب میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 36 پست
من حتی مادر هم نشدم ...یک بچه داشتم ک فوت شد امشبم فهمیدم ذخایر تخمدانم بی نهایت پاییه و باید برم تخ ...

انشالله به حق امام زمان دامنت سبز میشه عزیزدلم

توکلت بر خدا باشه

ممنونم ازت خاهرم

میدونم یجورایی همدرد هستیم

از ته قلبم واسه ارامشت و حاجت رواییت دعا میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم عزیزدلمحتما حتما انجام‌میدمخیلی از خودم گذشته بودمهمیشه لباسای بد ینی کهنه میپوشیدم به خودم‌نمیر ...

ببین من سرپرست خوابگاه داشت میگفت ۲۵ سالگی میخواسته ازدواج کنه بعد سرطان میگیره نامزدش بهم میزنه مراسم رو این دورانی سرطان داشته همیشه با بهترین لباس ها می‌رفته قدم میزده با همون درد استخون سوز سرطان حفظ ظاهر میکرده طوری که همه میگفتن این سرطان داره؟اصلا شبیه بیمار نیست ۲ سال تنهایی میره شیمی درمانی بعد که خوب میشه همون نامزدش میاد التماس که با من ازدواج کن بعد ازدواجم بچه میاره بچه الان دو زبانه قهرمان هاپیکدو تو ۶ سالگی 

لیسانس افتخار داره 

ببین عزیزم اینجوری لیاقت یه زن نشون داده میشه ک بقیه بیان ضجه بزنن بگن برگرد ب ما توام حتما از دل پسرت دربیار اون که بدست ببین شما حداقل بیست پنج سالته 

میبینی ظرفیتت تموم شده سر اون خالی کردی؟؟

اون بچه چیکار کمه که سنش اینهمه کمتر از شماست داره وضع خونشو میبینه و حالش اینهمه بده 

برگشت به آزادی🕊

ببین من سرپرست خوابگاه داشت میگفت ۲۵ سالگی میخواسته ازدواج کنه بعد سرطان میگیره نامزدش بهم میزنه مرا ...

باور کن من خیلی قوی بودم در برابر این‌مرد

ولی همیشه محدودم میکنه.خاستم ادامه تحصیل بدم واسه حداقل دیپلم گفت واسه چیته

گفتم بزا یه حرفه ای یاد بگیرم گفت نه بمون بچه هات مراقبت کن

دلم‌میخاد زبان یاد بگیرم باز نمیزاره

ولی اون زنیکه درس میخونه سر کار میره بعد این عوضی میپرسته اونو

میخاد منو پسر و شکسته کنه

حتی نمیزاره بچه هامو کلاسی ثبت نام کنم

از هر لحاظ محدودیت دارم

شدم یه زن که هیچی از اجتماع از رفتار توی اجتماع نمیدونه

یه زندانی هستم

نمیدونم چیکار کنم

ولی چشم‌گلم تو رفتار با بچه هام باید تغییر کنم

نمیخام اونا مثه خودم ناببود کنم

مرسی ازت دورت بگردم

باور کن من خیلی قوی بودم در برابر این‌مردولی همیشه محدودم میکنه.خاستم ادامه تحصیل بدم واسه حداقل دیپ ...

خب الان اگه اونو انقد میپرسته با کار تو هنوز انقد کار داره ؟من بنظرم یکم سرگرم شی خیلی بهتره میدونی چرا انقد ضعیف شدی ؟چون اون هدف هاتو ازت گرفته 

هدف ادامه تحصیل و هدف یادگیری زبان 

اصلا کم چیزی نیست هااا ، هدف بلندت میکنه از سر جات 

تو که گوشی داری 

بشین مجازی درس بخون امتحان دیپلم بده 

بشین مجازی زبان بخون 

بزار اگاهیت هی رشد کنه از دل سنگم گیاه رشد میکنه منم تاپیکامو بخونی میفهمی مثل خودت بد زمین خوردم دارم تلاش می‌کنم بلند شم 

برگشت به آزادی🕊

خب الان اگه اونو انقد میپرسته با کار تو هنوز انقد کار داره ؟من بنظرم یکم سرگرم شی خیلی بهتره میدونی ...

چقد خوبی ک اومدی تو تایپکم

کلی ازت انرژی گرفتم قربونت برم

ینی بنظرت میشه انلاین درس خوند؟

اگه بشه خیلی خوب میشه

بخدا یه دنیا ازت ممنونم بخاطر این حال خوب که بهم دادی

انشالله بهترینش به خودت برگرده مهربونم