2777
2789
عنوان

کاش جرات داشتم خودمو میکشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 42 پست
خواهرت نمیتونه کمک کنه؟؟اون که سرکار میره شاید از یه جایی تونست برات وام جور کرد خورد خورد خودت وامو ...

خواهرم سی تومن داره میده منم ی زنجیر دارم دلم نمیاد باید بفروشم بدل بگیرم دوساله برای خودم وام خونگی نوشتم عید واسم بود خیلی ذوق داشتم خدا از مادر پدرم نگذره باید بخرم بجاش زنجیرو فقط خدا بهم رحم کنه خیلی بالا نره طلا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیشه شوهرم ضامن شده از اون شکاین میکنن بدبخت میشم

بدت نیاد ولی خداوند کنه پدرامونوکه ز زندگی وروانمونونابودکردن.

منم روزی هزاربارسرک با میخوردم و سرزنش میشم.پس بسازوبفروش قرضشوبده و دیگه هیچوقت کمکش نکن.خداکریمه ان شاالله زود میگیریم.

بااین حالت برای منم دعا کن بدبختیام کم شن

ایشالله خب بشه عزیزم برات خیلی دعا میکنم

ممنون فدات شم😘😘 انشاا...مشکل شما هم حل بشه عزیزم🩵

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خواهرم سی تومن داره میده منم ی زنجیر دارم دلم نمیاد باید بفروشم بدل بگیرم دوساله برای خودم وام خونگی ...

واقعا بعضی پدرو مادرا مایه عذاب و بدبختی ان واسه بچه هاشون خدا کمکتون عزیزم شرایط سختیه واقعا خودشون چیزی ندارن بفروشین بدین جای وامشون؟؟مثلا زمین کشاو رزی ماشینی وسیله ای چیزی حداقل یه ۲۰ تومنم از خودشون بگیرین 

ایشالله ک حل بشه همه ی مشکلات عشقم

ممنون عزیزم  دعا میکنم ازجایی که فکرشم نمیکنی پول وشادی بهت برسه  و مستقل بشی که زیربارمنت شوهرنباشی.مشکلاتمون شبیه همه فقط شایدبرامن بیشترباشه خیییلی خییلییییی بیشتر

دو ماهه هر روز زنک میزنم توروخدا توام کمک کن عین خیالش نیست

ببین یه چیزی به ذهنم رسید البته نمیدونم شرایط چطوره ولی اگه واقعا چیزی هست که بتونن خودشون درستش کنن و دارن بهونه میارن یا اگه میدونی چیزی دارن که میتونن جای قرضشون بدن یه روز با خواهرت و بچه هات برگرد خونه ی پدرت بگو بخاطر پول وام شما با شوهرم دعوام شده روم نمیشه تو چشمش نگاه کنم تا پولو ندی نمیاد دنبالمون منم و با دو تا بچه باید بیام پیش شما شاید اینجوری پولو داد اگه هم میدونی جور نمیشه و اول و اخر گردن خودتونه کم کم جورش کنید دیگه چه میشه کرد 🥺