2777
2789
عنوان

کاش جرات داشتم خودمو میکشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروزدست دخترم گرفتم داشتم میبردم مدرسه حالم خیییلی بد بود تپش قلبم بالا بود حس میکردم هر لحظه پس بیفتم بمیرم یهو همکلاسی دخترم از پشت دخترم صدا زد ،رو برگردوندم سلام کرد گفتمش خاله تو چرا نمیری مدرسه گف مامانم فوت شده دیدم اره سر در خونشون بنر تسلیت زدن ،اینقد ناراحت شدم و اشکام سرازیر شدن ،،، دست دخترم بیشتر فشردم وبردم مدرسه ،هیچوقت خودخواه نباشیم بگیم میمیریم راحت میشیم، باشه راحت میشی ولی گناه اون بچه ها چیه یتیم میمونن 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

همین که شوهرت از ماندن خواهرت راضیه شاکرباش

خب من چی الان. دوست دارم طلاق بگیرم اذیتشش کنم ولی چون خواهرمم آواره میشه نمیتونم کاری کنم یا حرفی بزنم سر ابجیم خالی کنه 

بازم اگه پدر مادرم و خواهرم آنقدر فشار نمی‌آوردن آنقدر زندگی سخت نبود چون فقط اخلاق خوبم زیاد داره ولی مامان بابام زندگیمو جهنم کردن

امروزدست دخترم گرفتم داشتم میبردم مدرسه حالم خیییلی بد بود تپش قلبم بالا بود حس میکردم هر لحظه پس بی ...

بازاشون خودشونو داره می‌خوان منو چیکار. امروز ده بار جیغ زدم کتکشون زدم ب بقیه زورم نمی‌رسه سر این بدیختا خالی میکنم

چرا خب؟؟شوهرت چیزی نمیگه؟

مادر پدر م اعتیاد دارن تو شهرستان گفت بمونه پیش ما بره سرکار گناه داره ولی خیلی شیطونه اذیتم می‌کنه باز همه اینا قابل تخمله 

فقط اون نود میلیون داره دیوونم می‌کنه 

بازاشون خودشونو داره می‌خوان منو چیکار. امروز ده بار جیغ زدم کتکشون زدم ب بقیه زورم نمی‌رسه سر این ب ...

خب راستی فشارت روته حق داری عصبانی بشی چیزی بگیری بشکونی داد بیداد کنی ،،،ولی نه سر بچه های بی گناهت ،،،گناه دارن اونا چشم‌و‌امیدشون به توئه مادر هس ،،،حالا هرچقد بگی بابا عمه مادربزرگ عمو دایی خاله دارن ولی هیچکدووووم جای مادر نمیگیره ،،،بچه ها مظلومن سر پناهشوت مادرشونه ،بهشون ظلم نکن ،،، دق و‌دلیت سر اونی که برات مشکل درست کرده خالی کن 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

خب راستی فشارت روته حق داری عصبانی بشی چیزی بگیری بشکونی داد بیداد کنی ،،،ولی نه سر بچه های بی گناهت ...

دعا کن برام این پول حل شه حالم خوب میشه شوهرم ضامن شده بفهمه روانیم می‌کنه بسکه سرکوفت میزنه

خب من چی الان. دوست دارم طلاق بگیرم اذیتشش کنم ولی چون خواهرمم آواره میشه نمیتونم کاری کنم یا حرفی ب ...

خب چرا قرض باباتو تقبل کردی ؟اصلا چیشد که قرض پای تو‌افتاد

منم دوست دارم همه چی رو بذارم فقط برم جایی ک کسیو نشناسم

دقیقااا😭😭😭😭 قلبم درد میکنه از ناراحتی

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
مادر پدر م اعتیاد دارن تو شهرستان گفت بمونه پیش ما بره سرکار گناه داره ولی خیلی شیطونه اذیتم می‌کنه ...

به نظرم قرض بالارونده.پدرمنم معتاد زندگیمونوبه خاک سیاه نشوند.

به فکر زندگی خودت و خواهرت باش

مادر پدر م اعتیاد دارن تو شهرستان گفت بمونه پیش ما بره سرکار گناه داره ولی خیلی شیطونه اذیتم می‌کنه ...

خواهرت نمیتونه کمک کنه؟؟اون که سرکار میره شاید از یه جایی تونست برات وام جور کرد خورد خورد خودت وامو پس بده یا یواشکی که شوهرت نفهمه یه جوری پس انداز کن 

منم دوست دارم همه چی رو بذارم فقط برم جایی ک کسیو نشناسم

من همین کارو کردم ولی هیچوقت به آرامش نرسیدم ،،چون مشکل از ریشس باید ریشه را درمان کرد