دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وقتایی ک رفتار مردونه از خودش نشون میده به شدت ذوووق کن بعضی وقتا بگو وای دستای مردونت خیلی جذابه صدای گرم مردونت.... ام میکنه وقتی اینجور با جذبه ای خیلی جذابی و..... مثال خیلی زیاده اینجور هی بهش تلقین کن ک باید مردونه رفتارکنه و رفتارای زنونه ک نشون داد یا کم محل کن یا با ملایمت و با احترام غیر مستقیم نشون بده ک اصلا خوشت نمیاد مدام ک روش کارکنی کم کم میفهمه خوشت نمیاد و باید رفتارشو تغییر بده
یکم هم باید روی خودت کار کنی منم اوایل ازدواجم چون من زود آشتی میکردم همسرم به زور آشتی میکرد ولی یک ...
اخه من اصلا اهل قهر نیستم . یا حوصله این رفتارا رو ندارم . وقتی دعوایی بحثی میشه بعد یکی دوساعت من چشم پوشی میکنم ولی اون تا چند روز میره تو قیافه و ناز میکنه
سلام . متاسفانه بارها صحبت کردم ولی وقتی ناراحت میشه و لجوج میشه منطق یادش میره
خوب بزار یه تایمی بخوره بهد برو سمتش مردا وقتی ناراحتن دوست دارن تو لاک خودشون برن و وقتی تو مرتبی بری بیشتر لج میکنه نیاز داره مسائل رو تو ذهنش پردازش کنه .