2777
2789
واییییییییی دقیقا منم اینطوری ام . آقا دفعه بعد میام تاپیک میزنم اگه من رفتم سمتش بزن تو دهنم خون بپ ...

ببین من داشتم میمرررردما حالم خراااااب ولی به دوستم گفتم اگه رفتم جلو بزنم لهم کن اگه رفتم از سگ کمترم برین دهنم😂🤦‍♀️مررردم و زنده شدم ولی طاقت اوردم تا خودش مجبور شد زنگ زد محکم باش با اول خیلی سخته ولی هربار بعد راحت تر میشه و کم کم براش جا می افته ک دیگه اون ادم سابق نیستی و اگه زنگ نزنه تا ابد هم زنگ نزنه تو نمیری جلو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو امتحان کن من میدونم میاد من همسرم ۵ سال اول اینجوری بود کم کم دیگه حوصله نداشتم برم برای آشتی نها ...

از این به بعد باید همین کارش کنم . ما دعوا ام میکنیم من شب خابم نمیبره اون ریلکس می‌خوابه بعد صبح میبینه من شب دیر خابیدم باز میاد باهام دعوا میکنه😂😂😂میگه چ دلیلی داشته نخابی بعد میگم اعصابم خورد بوده فلان و اینا میگه قانع کننده نیست چطور میتونی از خوابت بگذری😑😂

هیچی عزیزم یبار ک قهر کرده بزن تو دهنش یا درست میشه یا تموم میشه

اسی اینجور که میگی دوران نامزد اینقدر دعوا دارید خوب شاید مناسب هم نیستید و باید یه مشاور بررسی کنه حتما مشاور برو من خودم مشاور هستم ولی برای دوران نامزدی باید حضوری برید .

از کنار این رفتارها اصلا ساده نگذر شاید واقعا مناسب تو نباشه در ضمن دوهفته برای دوران نامزدی قهر خیلی خیلی زیاده

هیچی عزیزم یبار ک قهر کرده بزن تو دهنش یا درست میشه یا تموم میشه

نامزدمه محل زندگیمون هم از هم دوره و اگرنه تا الان حتما زده بودم تو دهنش انقدر عصبیم کرده😑😂🤦🏻‍♀️💔

ببین من داشتم میمرررردما حالم خراااااب ولی به دوستم گفتم اگه رفتم جلو بزنم لهم کن اگه رفتم از سگ کمت ...

منم دقیقا دقیقا همینجوری درستش کردم عالیه راهکارش

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
اسی اینجور که میگی دوران نامزد اینقدر دعوا دارید خوب شاید مناسب هم نیستید و باید یه مشاور بررسی کنه ...

اخه ما از قبل باهم دوست بودیم بعد نامزد کردیم کلا زیاد دعوا میکنیم باهم سر چیزای چرت و پرت خودم احساس میکنم ب خاطر دوری و فاصلست

اسی کم سنه پخته تر ک بشه بهتر میشه ولی اگه بدعادتش کردی تا همیشه همینه ببین بهش بگو برای همه دنیا مغروری ک باش ولی یه مررررد برای عشقش غرورشو میکشنه و میاد جلو نمیزاره اشکای عشقش رو گونش خشک شه هی اینارو بهش بگو و محکم باش خودت بعدشم سنش ک بره بالاتر بهتر میشه اگه جلوش کم نیاری و بدعادتش نکنی

اسی کم سنه پخته تر ک بشه بهتر میشه ولی اگه بدعادتش کردی تا همیشه همینه ببین بهش بگو برای همه دنیا مغ ...

دقیقا دوتامون کم سنیم بعد احساس میکنم این اخلاقاش به خاطر شغل و محیطیه که هست . نظامیه و خشک و مغروره . کلا سخت میتونم تحت تاثیر قرارش بدم🤦🏻‍♀️💔

اخه ما از قبل باهم دوست بودیم بعد نامزد کردیم کلا زیاد دعوا میکنیم باهم سر چیزای چرت و پرت خودم احسا ...

دوست باشید ربطی نداره مگه چقدر آدم داریم که عاشق هم بودند بعد رفتند زیر یک سقف دو ماه نشده طلاق گرفتند 

وقتی زیاد دعوا دارید چه فایده 

دعوا هاتون سر چی هست ؟

ببین اصلا نمیاد . یعنی از دلتنگی دهنش سرویس میشه ها ولی نمیاد بعضی وقتا ام دیدم حتی اشکش درمیاد ولی ...

منم این مشکل دارم من ادمیم ک حرف میزنه نامزدم برعکس تایکی دوروز نیست حتی اگ دلش تنگ شه