من اصلا نه درس میخوندم نه تو فکر مستقل شدن بودم .فقط فکر شوهر بودم تا با اون اشنا شدم. عاشقش بودم خیلی دوسش داشتم. اون کمکم کرد مستقل شم برام کار پیدا کرد، اون کمکم کرد درس بخونم و دانشگاه قبول شم چون پسر فوق العاده تحصیلکرده ای بود خیلی کمکم کرد. بهم انگیزه داد. حالا من موفقم. مستقلم ولی روحم اسیب دیده. لطفا نگین چیزی نیست خوب میشی و... دلم براش تنگ شده. قرص های اعصاب میخورم کلی هزینه روانپزشک کردم. کلی بی خوابی میکشم. شبا و روزام تیره و تاره.من یه دختر موفق مستقل ولی شکست خورده عشقم. میخوام ببینم ورود اون پسر به زندگیم واقعا ارزش شو داشت؟
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
خب من دلم میخواست هم اونو داشتم هم موفقیتم روچرا فکرمیکنین من دارم بزرگ نمایی میکنم؟ شما جای من نیست ...
حتماً تجربه ای مثال شما داشتم که این حجم براتون تایپ کردم
صحبت من عدم درکم نیست از درک زیادم هست
گاهی نمیشه همه آنچه که ما دوست داریم با هم داشت
چرا پشت دیوار منتظر دیدن نور باشیم
قدم بردار جلوتر درهای بازی برای دیدن نور هست
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
رفتم دانشگاه آیندم نابود شد دیگه نمیشه💔چیزی که شکست با چسب جمع نمیشه ولی بنظرم حست به پسره بگو چون ...
عزیزم دانشگاه میتونه برات یه سکوی پرتاب موفقیت باشه
تو هر رشته ای رفتی صد خودتو بذار و بهترین باش قطعا موفق میشی
نمیتونم بهش بگم حس میکنم منو پس میزنه
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
حتماً تجربه ای مثال شما داشتم که این حجم براتون تایپ کردم صحبت من عدم درکم نیست از درک زیادم هست گاه ...
متاسفانه گفتن این حرفا خیلی اسونه
اما در واقعیت کنار اومدن با این وضعیت اصلا اسون نیست
میشه بگی چطوری حست پدیدار شد و اون چطوری ؟چه نسبتی داشتی باهاش مشاور یا رل بود ؟البته ببخشید
رل بود. کم کم بهم حس پیدا کردیم
اگه پس میزنه نزدیکش نشو قصدش فقط این بوده کمکت کنه حسش متقابل نیسا یا الان آمادگی نداره
نه خب ما دوست بودیم گلم
چندین بار گفته بود دوسم داره حتی قول ازدواج داده
متاسفانه گفتن این حرفا خیلی اسونهاما در واقعیت کنار اومدن با این وضعیت اصلا اسون نیست
سخته خیلی سخت اما قابل حل شدن هست
کافیه اون بتی که ازش ساختگی را تخریب کنی بجای ستایش
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
سخته خیلی سخت اما قابل حل شدن هست کافیه اون بتی که ازش ساختگی را تخریب کنی بجای ستایش
چطوری اونوقت؟
هیچ بدی نداشت که بخوام به یاد بیارم. جز خوبی ازش هیچی ندیدم
میفهمم چی میگین بعضیا از عشق شون بت میسازن
اما کسی که من دوسش داشتم از اون خوبای واقعی روزگار بود
چه جالب چه آدم خوبی 😍چطوری این رل درس خونا پیدا میکنین من اینقدر خوشم میاد از بچه خر خون یه اخلاق خ ...
🥰😁