2777
2789
عنوان

عوارض سزارین چیه( علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 147 پست

تو این سایت هرکس طبیعی آورده ازش بپرس یه لیست از عوارض سزارین بهت میگه و هرکس هم سزارین کرده بپرسی عوارض طبیعی .ولی من خودم به عنوان آدم بی طرف که بچه ندارم دیدم ابجیم بعد طبیعی داغون شد و افتادگی پیدا کرده 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=362143607]عمل سنگینیه ۷ لایه شکم برش داده میشه کل محتویات داخل شکم جابجا میشن احتمال چسبندگی روده خیلی بالا ...[/QUO دقیقا نمی دونم کی می خوان آگاه بشن اندومتریوز در محل برش سزارین هم اضافه کنید من چند ساله درگیرم. ورزش کنید ماما خصوصی بگیرید مگه سزارین الکیه

اگه با بیهوشی باشه هیچ عوارضی ندارهولی بی حسی بزنی تا سالها کمر درد میگیری

والا من بی حسی بود الان چند سالم گذشته کمردردی ندارم از اول

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
فقط کمردرد داره اونم بعضیا ندارن، من ب شخصه دارم

من ندارم 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨

هرکسی نسبت به تجربه خودش یا اطرافیانش میگه

ولی اکثر سزارینی ها از درد کمر شکایت دارن

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
خب از مهم ترین عوارضش که زیبا ترین عوارضشم هست اینه که بعد از سزارین کلی استچ مارک روی شکمت میمونه ک ...

عشقم یه خط که این حرفارو نداره استرچ مارک واسه ترک های بارداریه که به سزارین و طبیعی ربطی نداره 

من سزارین بودم کلی استرچ مارک رو شکممه ولی خط سزارین اصلا پیدا نیس 

اطرافیانم که سزارین کردن،مشکل کمر درد دارن.جایی که آمپول خورده.مثلا میگن یکم که کار خونه می کنیم،کمر ...

چسبندگی به ندرت پیش میاد خب کمردرد هم همینطور 

من که به شخصه کمردرد ندارم 

به مراتب عوارض طبیعی بیشتره

برامن ک مرگ رو ب چشمم دیدم 

سز بودم .

طبیعی میخواستم تا ۷سانتم عالی بود اصن درد زیادی نداشتم 

ولئ چون نصف شب شده بود اومدن چک کردن گفتن ن تونمیتونی باید سز بشی(چون نمیخواستن تا صبح بالا یرم باشن از تنبلیشون)

بردنم اتاق عمل.بعد ۳ روز مرخص شدم بچه زردی گرفت دوباره بستری شدم تو سرد خونه انگار بخاری نداشت بیمارستانش 

شب یلدا بود و سررررد بخاری روشن نکرده بودن 

بعدش عفونت کرد محل بخیه دوباره ۷ روز بستریم کردن و هر ۶ ساعت یبارمیومدن فشار میدادن زخمو......

بعدش ازمایش دادم خوب نشده بودم ک هیچ عفونت زد ب لگنم

بعدش گفتن بستری شو گفتم دیگه نمیرم بیمترستان

هر ۸ساعت یبار میومدم قوی ترین چرک خشک کن هارو میزدم دوباره برمیگشتم 

تا بعد ۸ روز تموم شد و عفونتم تموم شد 

من ۴ماهگی بخیه هامو کشیدم

طولانیه ولی بخونید