2777
2789
عنوان

این عجیبه با بیست و یک سال سن تاحالا دیت نرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 102 پست
قطعا نوع گفتار و رفتارت ایراد داره. قطعا!اینجوری قاطعانه میگم که خیالتو راحت کنم به انتظار قسمت نشین ...

اتفاقاا تعریف از خود نمیکنم با هر کسی بودم طوری جذبم شده جذب رفتارم ظاهری همچیی ک انگار می‌ترسه بیاد باهام روبرو بشه ی همچین چیزی 😅😅بخدا دروغ نمیگم  

ی سری ی خلبان بهم تو مجازی گیر داد یه سال پام موند بخداا تا جوابشو بدم میگفت انقدر ک ناز کردنتم جذابه واسم الانه ک الانم ارزوشه ی پیام بدم بهش فقط ک روم نمیشه وگرنه با کله میدادم 

منتهی یکمم مغرورم اما خیلی ن  

فقط دیت نمیشه برم دیگ قسمت نمیشهههه😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقاا تعریف از خود نمیکنم با هر کسی بودم طوری جذبم شده جذب رفتارم ظاهری همچیی ک انگار می‌ترسه بیاد ...

چیزی که من گفتم منافاتی با چیزایی که تعریف میکنی نداره. مردا حوصله بازیهای روانی و پیچیدگی رفتاری خانمها رو ندارن. زیادی پیچ بندازی یا مثل شطرنج‌بازا سیاستمدار رفتار کنی محاله وارد ابن ارتباط بشن. من چیزی که فکر میکنم ایراد کارت هست رو گفتم، دیگه خودت برو بهش فکر کن.

چقدررر بدددد با سیبیلللل واییی😂😂😂

اره بخدا مامانم نمیزاشت بزنم میگفت نجابت یه دختر به همیناس اخه نجابت به سیبیله؟؟؟؟ اونم مشکی و پرررذرر🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

چرا خب شما دیگ چرا ؟

۲۷سال سن پسرم باشی سخته خب دیدمشون یجوری شدم دوسداشتم منم یکی رو داشته باشم ولی فکر نکنم بشه ۲سال دیگه زن میگیرم تموم

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

من خودمم مغرورم خیلی ولی بااین وجود بازم گفتم بیا ببینمت فلان ولی نمیشه قسمت نمیشه😐

ولی به نظرم بهتره میدونی میفهمی طرفت چجور آدمیه لااقل مجبور نیستی وسط راه یهو ول کنه بره میفهمی چی میگم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت