2777
2789
عنوان

این عجیبه با بیست و یک سال سن تاحالا دیت نرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 102 پست
این افتخاره که دیت نرفتیاین یعنی هنوز ی دختر بالغ تو زندگی و این دنیا هست کی رفتن و حرفای عاشقانه زد ...

ارزوم نیس بخدا فقط میگم حکمتی توشه شایدم خدا خیلی دیگه دوسم داره چون هر ثانیه ورد زبونمه خدا 🙃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از حست بگو 😂💔💔

اولین دیتم نوجوونی بود با یه من سیبیل رفتم حتی انقد خجالتی بودم نگاه صورت پسره نکردم تا برگشتم خونه تا چندماه تو رویا بودم هیییی تففففف😂🤦🏻‍♀️

بعدیش اکسم بود که واقعا میگم قشنگترین و بهترین شبی بود که داشتم کنار اون بود 

که اخراش انقدر خوردم کرد که همش میگم کاش پام میشکست اونشب نمیرفتم ببینمش

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

ارزوم نیس بخدا فقط میگم حکمتی توشه شایدم خدا خیلی دیگه دوسم داره چون هر ثانیه ورد زبونمه خدا 🙃

ببین الان اعصاب ندارم بگم ولی هیچ عن...ی تو پسر جماعت نیست

اینا شوهر نمیشن ، شوهر ی راست میاد خواستگاری🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
نبابا من میگم بریم اصلا تو ماشین بشینیم کلی میگم قسمت نمیشههههه هر سری ی چیزی مانع میشه

قطعا نوع گفتار و رفتارت ایراد داره. قطعا!

اینجوری قاطعانه میگم که خیالتو راحت کنم به انتظار قسمت نشینی. 

چشم مرسی از نظرتون دوست خوبم 😍🥺💚

خواهش میکنم عزیزم موفق باشید ❤️ 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اشکال نداره حالا😂

بخدا دارم عیب خودمو میگم یبار ی پسر ۱۸ساله بود با دوس دخترش ب..غل هم بودن منم زل زده بود۰م هواسم نبود اصلا یدفع گفت داداش جا هست میخای بیای😂بهم گفت ندید بدید 😂😂😂بعد تو دلم گفتم خااک واقعا ندید بدیدم😂

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...