2777
2789
عنوان

متأهلا بیان حتما

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 38 پست
دقیقا حرف منم همینه .مال منه دیگه.اونم داره نمیخوره .بهم‌ بر میگردونه.گمم کنه خداروشکر داراست تاوانش ...

فقط برای طلا واکنش نشون میده یا برای وسایل دیگه هم همینطوره؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
من هیچوقت همچین کاری نمیکنم .مادرم اینهمه برام زحمت کشیده تو شرایطی که خودم میدونم .شوهرمن باید عادت ...

عزیزم الان خیلی عصبانی هستی،آروم باش،فردا با همسرت صحبت کن و نظر همدیگرو بپرسین،شاید ایشون هم دلایل خودشو داره،ما از این عادتها نداریم چون من از امانت میترسم اگه گم بشه نمی تونم عوض رو بخرم و به صاحبش پس بدم،اگه طلا ندارم لباس پوشیده تن میکنم

👨‍👩‍👧

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون انگشتر مناسبت خاصی داشته بهش حق میدم .کار جالبی نیست بهم قرض میدید بعد میگید برای خودتون نیست .م ...

عزمزمه مسوول دیگران من نیستم که .حالا مامان دوست داره بجای اون یکی انگشتر.مال منو بندازه .منم میدم .دیگه دخالت نمیکنم چرا به مال خودت قانع نیستی.توی ماها عادیه.این دخالت همسرم واقعا عجیبه برام و مسخره

یه رابطه خوب یعنی:پیداکردن شباهتهاواحترام گذاشتن به تفاوتها
فقط برای طلا واکنش نشون میده یا برای وسایل دیگه هم همینطوره؟

فعلا من فقط طلامو دوبار دادم مامانم.هر ۲بار واکنش نشون داد که هردوبارو جدی برخورد کردم باهاش.

یبار من فقط کاپشن خواهرمشیک بود پوشیده بودم گفت چرا پوشیدی مگه خودت اونهمه نداری؟گفتم من دوست داشتم مال اینو بپوشم ماها باهم مشکلی نداریم

عزمزمه مسوول دیگران من نیستم که .حالا مامان دوست داره بجای اون یکی انگشتر.مال منو بندازه .منم میدم . ...

وقتی نمیخوای هیچ جوره قبول کنید چون بین شما عادی بقیه باید حتما بپذیرن مثل همسرت .جای حرف نمیمونه

کار جالبی نیست واقعا فک کن تو لباس یا ساعت کادو بدی شوهرت بعد تن داداشش ببینی... نیازی نیست همه طلا ...

اصلا لباس جنبش با طلا فرق داره 

ساعت هم اگه قرض بده ب داداشش چی میشه 

اگه بده برا خودش اره ناراحتی داره ولی ب عنوان قرض این وسایل رو دادن هیچ مشکلی نداره 

همسر شما اصلا درست نبوده کارش 

عزیزم الان خیلی عصبانی هستی،آروم باش،فردا با همسرت صحبت کن و نظر همدیگرو بپرسین،شاید ایشون هم دلایل ...

متاسفانه اخلاق گند سوهرم اینه.عصبی میشه صحبت نمیکنه .مثلا تو سکوت میره از سرلجبازی.اوایل مهم بوده‌بودبرام. ولی دیگه مثل خودش رفتار میکنم تاخسته شه

فعلا من فقط طلامو دوبار دادم مامانم.هر ۲بار واکنش نشون داد که هردوبارو جدی برخورد کردم باهاش.یبار من ...

پس بحث طلا نیست.شوهرت از قرض دادن و گرفتن خوشش نمیاد هرکی یک اخلاقی داره دیگه 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚